Wolff: Mercedes’teki Rekabet Daha da Artacak

yazar:

kategori:

Toto Wolff Mercedes takım arkadaşları Lewis Hamilton ve Nico Rosberg’in savaşlarının daha sıkı olacağını düşünüyor.

“Bence birbirlerini değerlendiriyorlar, saygı gösteriyorlar ve bu savaşın daha da kızışacağından eminim.”

“İkisi de birşeyler öğrendi ve diğerine göre oyununu nasıl yükselteceklerini biliyorlar. Zayıf yönlerini iyileştirecekler ve güçlü oldukları yönler üzerinde çalışacaklar. Bu bizim için harika bir durum, çünkü takımın ilerlemesine yardımcı oluyorlar ve birbirlerini zorlayarak araçların daha da hızlı olmasını sağlıyorlar.”

“Geçen sezona göre daha yakın olamazlar. Daha yakın olmamalarını istediğimi söyleyebilirim.”

Wolff henüz sonlanmayan kontrat görüşmelerinin Hamilton’ı etkilemeyeceğini düşünüyor.

“Size tek söyleyebileceğim onun çok profesyonel ve iyi ruhlu olduğu, ve iyi tartışmalarımızın olduğu. Özel hayatlara çok fazla müdahale etmek istemiyoruz.”

“Bence ikisi de nerede gelişmeleri gerektiğini biliyorlar ve bunlar tamamen farklı yerler. Lewis’in iyi durumda olduğunu düşünmediğim tek bir an olmadı. Çok güçlü, açık ve motive bir Lewis Hamilton görüyorum.”


Yorumlar

“Wolff: Mercedes’teki Rekabet Daha da Artacak” için 3 yanıt

  1. sorun şu ; öndeki pilot geçilmemek için ne yapsa haklıdır.arkadaki pilot her zaman haksızdır gibi bir sonuç var mı ? en uç nokta itibariyle arkadaki pilot öndekinin kanadına yada lastiğine dokunmakla hata yapıyormu yoksa öndeki yavaş mı kaldı ? telemetri varsa bunlar detaylı incelenebilirmi.incelenemezmi ? burdan öndeki yada arkadaki pilotun niyeti okunabilirmi ? ki okunuyor olmalı bazı cezalar geliyor.o da duruma.takıma.takım içi rekabete göremi ?

    1. Kural olarak arkadaki pilotun kanadı, öndekinin arka lastiğine denk geliyorsa (öndeki pilotun kasti bir hareketi yoksa) arkadaki pilot çarpışmadan kaçınmak zorundadır. Spa’daki temasta hem çizgi avantajı Hamilton’daydı hem de Rosberg’in temastan kaçınması lazımdı. Ve bence Rosberg’in niyeti çok açıktı. Bundan dolayı da takım tarafından kendisine ceza verildi.

  2. konuyu görünce rosberkçi aklıma geldi 🙂 nerelerde acaba? 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir