Ferrari Monza Pilot Seçimi Konusunda Beklemede

yazar:

kategori:

Eğer Felipe Massa’ya yarışma izni verilmezse Ferrari gelecek yarışta Luca Badoer’le mi yoksa başka bir pilotla mı yarışacağına karar verecek.

Takım patronu Domenicali; “Önümüzdeki üç gün içinde gelecek yarışlarda durumun ne olacağı hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Felipe’nin yarın gireceği tıbbi testlerin sonuçlarını takip edecek ve ardından diğer farklı seçenekleri de masaya koyup karar vereceğiz.” dedi.

Domanicali, İtalyan medyasında Fernando Alonso’nun takımla anlaştığı yönünde çıkan iddiaları da yalanladı.

Ayrıca Kimi Raikkonen’in bu zaferinin, takımın 2010 pilotları konusundaki kararını etkilemek için olduğu söylentilerini kabul etmedi. İddialar gelecek yıl takımın Kimi Raikkonen’den vazgeçmek istediği yönündeydi.

“Takım tarafından kimse böyle bir şey söylemedi. Çok fazla spekülasyon var. Ama umarım bunları yazmaya devam edersiniz, eğer Kimi bu şekilde tepki veriyorsa yazılanlara, gece gündüz böyle haberler yapın lütfen. Bu konunun bugün konuşulması gereken bir konu olduğunu düşünmüyorum. Cevabım budur.”


Yorumlar

  1. yusf demirci avatarı

    en ıyı ve en yetenekli pilot şuan kimi dir..üzerine tanımam..ferrari eger onu bırakırsa buyuk yanlş yapar..ice man nere gıderse bız oraya 🙂

  2. En azından Alonso' ya bir tur versinler, yoksa bir yeri şişecek..

  3. gayet güzel bir açıklama eyer kimi bu söylentilere böyle tepki veriyorsa demiş sizde sabah akşam böyle haberler yapın demiş yani patron kiminin performansından etkilenmiş kısacası

  4. zafer çevik avatarı

    "Bu konunun bugün konuşulması gereken bir konu olduğunu düşünmüyorum. Cevabım budur."
    evet burda değil, belki monza da…

  5. bnce massa en geç abu dhabide ne olursa olsun yarışmalı…eğer orda yarışmazsa seneye orda ilk yarışı olur ve deneyimsiz gider…bu şanssızlık olur…belki seneye şampiyonluğa oynar…ama sağlığı daha önemli…çok özlettin kendini massa dön artık…

  6. aslında sinirlendiğim felan yok ama gerçekte yazılanlara karşılık kiminin bunu yaptığını zannetmiyorum. kimi tuhaf bir pilot, iyi şartlar oluştuğunda beklenenin fazlasını veriyor. bugün alonso da çok iyi bir pilot ama altında kazanacak bir araç yok. emin olun altında iyi bir araç olsa o da kazanacak kadar hızlı olacaktır.
    kimi bundan önceki yarışlarda da podyuma çıktı ve puanlar aldı. aracından daha iyi verim aldığı içindir yani yazılanlardan dolayı değil.
    neyse domenicali bunu imalı söylememiş olsada yazılanlarla bağdaştırılması tam yerinde tespit değil.

  7. gokhan cinar avatarı

    domenicali çok iyi konusmus valla. ama kimi ye birkez daha hayran oldum gercekten hatta mclarenci arkdaslarım var ki 94 den beri izlerler onlar benden de önceler hepsi kimi yi çok severler bu yarıstan sonra mclaren e gelsin diyenler inanılmaz sayıda. ama büyülendim gercekten nerdeyse aglıyacaktım çok uzun zaman bu hırsını bekledik burda herkese anlatmaya çalıstım kimi nin istemesi yeter kazanmaya odaklanırsa onu durdurmak çok zordur

  8. "sinan ergin" çok kızmışsın taraftarın olduğun pilota "böyle haber yapın ki gaza gelsin sonuç alsın" denmesine ama gerçekten bazı kişiler yapılan eleştirilerden gıcık kapıp beklenmeyen derecede başarılı olabiliyorlar. Kimi de böyle bir pilot ve bence bu iyi bir özellik. F1'le alakası ne diyeceksiniz ama Kimi'nin kişilik özelliklerine bakarsak Terazi burcu olduğunu göreceğiz ve bu insanlar kendilerinden beklenmeyen zamanda ve normal birinin yapamayacağı kadar kısa sürede başarı elde edebilirler. Olayın bu yanına bakarsak, Kimi'yi tebrik etmek gerek.

  9. bende kimi'nin gönderileceğini düşünmüyorum. nihayetinde herkes ne kadar konusursa konussun her şeyi en iyi bilen yine takım. aracın ne olduğunu, en iyi ne yapılabileceğini ve Kimi'nin bu en iyiyi ne kadar gerçekleştirebildiğini en net onlar görüyolar. fazla lafa gerek yok muhakkak en doğru kararı vericeklerdir..

  10. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    bende senın gıbı anladım ve buna yorum yazmamıstım.ama pılot konusunda soyledıgı tamamen zaman kazanma amaclı.
    ben massa nın bu sezonu kapattıgını dusunuyorum.artık gelsede daha oncekı performansı gosteremez kaldıkı ben massa nın yerınde olsam kalan yarıslara cıkıp kendımı rıske etmezdım.sonucta kazanacagı bırsey yok.

    seneye ne olur bılemem.kımının gonderılecegını dusunmuyorum.monzada luca badoer ın yarısacagınıda sanmıyorum.baska bır alternatıf dunecekler gıbı gelıyor bana.

  11. bahar candaş avatarı

    bence eğer siz yazdıkca kimi kazanmaya devam edecekse yazabilirsiniz demek…ilk okuduğumda bende ters anlamıştım ama sonra daha dikkatli okuyunca daha farklı anladım…domi çok güzel cevap vermiş bence siz yazdıkça kimi bunlara tepki olarak kazanıyorsa yazın çok akıllıca bi cevap ondan hiç beklemezdim:D:D

  12. nasıl yani kimi için böyle haberler yapın demek de nedir? kimi yazılanlara hitaben gaza gelip de mi yarış kazandı. araç bu sene iyi bir araç değil. onu neden söylemiyorsunuz? mclaren aracı geliştirmeye devam ediyor siz bıraktınız, adam yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıyor zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir