Spa, Nurburgring ile Değişimi İstiyor

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Belçika GP ile organizatörlerin 3 milyon Euro kaybettikleri tahmin ediliyor ve organizasyonun başkanı Etienne Davignon, Bernie Ecclestone ile görüşmeler yapacaklarını söyledi.

Belçika GP’nin 2012’ye kadar anlaşması var ancak Davignon, yarışın takvimde uzun süre kalabilmesi için bazı seneler olmayacak olmalarına rağmen çözümün bu olabileceğini söyledi.

Ancak Davignon henüz kesin bir şey olmadığını ve yarışların ne zaman dönüşümlü olmaya başlayacağının henüz net olmadığını söyledi.


Yorumlar

  1. raikkonen verir parasını yaa. olmaz öyle şey ya :D:D:D

  2. Spa'yı hersene görmek istiyorum. Mükemmel yarışların olduğu bir yer orası. Bulsunlar para yapsınlar yarışı diye çağdışı bir yorum bile yapabilirim yani.

    Nürburgring kötü pist değil ama Spa ile dönüşümlü yapılması yanlış karar olacak. Nürburgring'i döndüren tek yarış Hockenheim olmalı.

  3. spa pistini başka bi ülkeye taşıyın.Adamların yağtığına bak.Nürburg la spa kıyaslanırmı.İşe yaramaz bir pist nürburg.Halbuki spa efsane bir pist herşeyiyle mükemmel.bence herkes çaba göstermeli bu pist için.

  4. Yaa bu haber dünkü galibiyetten sonra çok kötü 🙁 Nürburgring in yolu çok dar geçiş çok düşük burda alınan seyir ve heyecan orda olmayacak 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir