Kimi "Bir Şey Değişmedi"

yazar:

kategori:

Raikkonen uzun süren galibiyet hasretinin ardından dün Belçika’da kazandı ve 2008 İspanya’dan sonra ilk kez podyumun en tepesine çıktı.

Ancak Raikkonen, uzun süren bu hasrete rağmen kendisinde ve yaklaşımında hiçbir şeyin değişmediğini söyledi.

Raikkonen “Bir şey değişmedi. Araçta iyi bir çalışma yolu bulduk. Monaco’da iyiydik. Son yarışlar ve Macaristan çok benzerdi. Burası ise diğerlerine göre biraz farklı.”

“Burası aracın güçlü olduğu yerlerden ve her zaman burada iyiyiz. Farklı yaptığım bir şey olmadı. İyi bir sonuç ladık ve umarım bunu devam ettirebiliriz.”

“Formula 1’e girdiğimden beri çok fazla söylentiler oldu bu yüzden onları pek takmıyorum.”

“Gelecek sene için endişeli değilim bu yüzden endişelenmem gereken bir şey yok.” Sonuç olarak kararları ben vermiyorum ancak ne olacağını göreceğiz.”

“Belki Ferrari’nin farklı planları vardır ancak bildiğim kadarıyla bir şey değişmedi.” dedi.


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    benımde aklım mantıgım ekonomık bılgım vs kımı nın kalması yonunde.

    ferrarı elınde sozlesmesı olan pılotunu ustune para vererek neden gondersın.bunun kac paraya mal olacagı ortada.ustelık taraftar ın buyuk bır kesmıde kalmasını ıstıyor bıldıgım okudugum kadarıyla.

    alonso gelır baska pılot gelır onu bılemem ama gıdecek gıtmesı gereken tek pılot var oda sakatlıgı ve dondugunde ne yapacagı bellı olmayan hatta fıa tarafından yarıstırılıp yarıstırlmayacagı bıle bellı olmayan massa olmalıdır.

    her sonuctada kımı gıdecekse mc larene eskı yuvasına donmesını ısterım.

  2. Bi aksakallı gördüm dediki, Kimi kalıcak. Renault ihraç edildiğinden Alonso ile Ferrari görüşmeleri sıklaştıracak, anlaşacak. Massa tam hazır olmaya çalışacak ama sıkıntıları olacak. Ferrari ona fırsat vermeden diğerleri için önünü tıkayacak. Massa çok üzülecek.

  3. "Formula 1'e girdiğimden beri çok fazla söylentiler oldu bu yüzden onları pek takmıyorum."

    evet.. o kadar çok ki 😀 bi insanın her yaptığı mı olay olur ya 🙂

  4. çağlar öktem avatarı
    çağlar öktem

    kimi iyi bir pilot ama bana kalırsa alonso ferrariye daha iyi uyum sağlıyacak yapıda,ferrari gibi bir takımın daha hırslı,çalışkan pilotlara ihtiyacı var,kimi içinse en iyi seçenekler şu aşamada mclaren ve reno görünüyor

  5. çok rahatım kimi kesinlikle kalacak

  6. yusf demirci avatarı

    işte bu ya böyle bir cevap vermesi zaten kimiden beklenen birşeydi..sonuna kadar arkandayız..şu araçla bile 1. olduysan artık helal olsn sana..******* da bu sene cok sanssız ya 🙂

  7. bu berbat sezonda ilk puanı sen getirdin, ilk podyumu sen getirdin ve ilk zaferide sen getirdin( massa olsaydı senden önce kazanırmıydı san mıyorum) buna ramen ferrari böyle saçma bir hata yaparsa zaten seni haketmiyrlar demktir. sen bir numarasın kimi.

  8. spa tamamen plotaj pistidir…kötü pilot spada altında araç olsada bişy yapamaz…çünkü plotaj pisti olduğu için eau rouge olsun puhon olsun bu gibi virajlarda kerblere taşmadan tam gaz geçmek pilotun yeteneğiyle ilgilidir böyle oldukça zaman kazanır…ama kötü pilot böyle hızlı virazjlarda kerblerde spin astması %90'dır…bu yüzden alonso vettel raikkonen hep öne fırladı…kalitesiz yarışçılar arkada toz kokladı…((burda kaza geçiren mekanik yada pit sorunun yaşayanları muaf tutuyorum))…kısaca kimi sen çok iyi bi pilotsun senn kalmanı istiyorum ama gidersen kesinlikle mclaren'a gitmelisin..diğerlerinde 1. pilot olsan bile araç kötü olduğu için bişy yapamzsın…

  9. tifosi_forza_raikkonen      avatarı
    tifosi_forza_raikkonen

    ne yazık ki rai gidicek..monzaya doğru çıkan söylentiler hep doğru olmuştur..hayırlısı neyse o olsun..yanlız anlamadığım bir nokta vvar..rai massadan bana göre daha hızlı ve çoğu kişiye görede bu böyle..massa bir kaza geçirdi döndüğünde ne yapacağını kimse bilmiyor..burda hırsınnın zirvesinde iyi de mitive olmuş bir pilot varken kiminin gönderilip massanın kalması tuhaf..aklıma massa nın shumi ile olan yakın bağlantılarının bununla bir ilgisi olmadığıda gelmiyor değil..

  10. Kimi Mclarendeykende burda 2 kez kazandı ve geçen senede son 3 tura kadar liderdi.Bu pistte efsane olabilir.Spada o kadar sürpriz vardı ama Raikkonen in kazanması çok normaldi.Gerçekten haketti.Bu pistte onu schumacher bile zorlayamaz iddaa ediyorum ama eşit şartlarda tabi.

  11. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Belki senin acından hiç birşey değişmedi ki bende inanıyorum değişmediğine. Ama ferrari acısından bişeylerin değişmiş olması, değişmesi gerekiyor göz göre göre seni yok sayamazlar. Sen bunları kendininde dediğin gibi takmıyorsun bunu herkes biliyor söylentilere kulaklarını kapa ve işini Spa daki Kimi Gerçek Kimi gibi yap yeter sen gercek senin O oldugunu göster yeter. Buna rahmen Ortaya cıkacak bir hatanın sorumlusu kesinlikle sen olmayaksın o hatanın altında ezilen Ferrari olucak ve sende sadece izlemekle yetineceksin, Umarım bu olmaz umarım Ferrari bunu yapmaz umarım kendinden sogutmaz bir kez daha bizleri(Schumiden sonra ikinci bir hatayı daha kabullenebilecegimi zennetmiyorum takıma geldiğinde gitmesi gereken nasılki schumi değil ise baskasının gelmesiylede gitmesi gereken şu durumda sen değilsin olmamalısın buna inanıyorum)…

  12. ferraride kalmanı çok isterim. ama giderse de umarım mclaren e gider…!

  13. insallah ferraride kalirsin.tabi sunu isterim kimi ve alansonunda birlikte yarismasi bu benim kisisel dusuncem

  14. Kimi de ne olacağını bilmiyor demekki kalırsam yarışırım gidersem yine yarışırım diyor

  15. Aysel Cildaş avatarı

    Değişti değişti,artan Alonso söylentilerinden sonrs son birkaç yarıştır iyi motive olan Kiminin gerçek performansını gördük.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir