Briatore, Alonso-Monza İddialarını Yalanladı

yazar:

kategori:

Gene, “Beni isterlerse ben hazırım ancak Monza için aday neredeyse 20 pilot var ve eğer padoktaki iddialara bakarsanız Fernando da onlardan biri.” diye konuşuyor.

Ancak Renault takım patronu Flavio Briatore bunun mümkün olmadığını söylüyor.

“Bu iddiaların hiçbir mantığı yok. Bunun olması mümkün değil.”

f12009eurxp0555.jpg

Yorumlar

  1. selahattin özel avatarı
    selahattin özel

    arkadaş,alonsonu ferrariye geçmesini benim kadar isteyen yoktur,ama bir gerçek varki sanki imkansız,nasıl diyeceksiniz sponsor diyecek ben alonso var diye sana sponsor oldum o yoksa ben niye bu kadar para vereyim sana,yani anlayacağınız reno ve baritore bile bu olayda karar veremeyebilir

  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Oviedo

    Okuyun araştırın Oviedo yani Alonso'Nun memleketi nasış bir yermiş.

  3. ben 2006 da bu sporu misafir olduğum bir yerde ilk defa seyrettim. baktım enteresan bir spor. başladım incelemeye…f1 racing dergisinin bütün sayılarını satın aldım. hepsini okudum. İNANIN OBFEKTİF BİR GÖZLE YORUMLUYORUM.ben kimi kadar asil bir adam.hakan bu sözler sana aitti galiba değilmi .obfektiflik derken bumu objektiflik.buna düpedüz fanatiklik denir.anladığım kadarıyla seninde benim gibi bilhassa futbol maçlarıda olduğu gibi yenilene ayrı bir sempatin var.hani 2006 da izlemeye başlamışsın ya alonsonun şampiyon olduğu sene.kiminin yenildiği sene yani.ama yiğidi öldür hakkını yeme.ve burada kimsenin insanların öz geçmişini sorgulamaya hakkı yoktur.senin bile. alonso çingenelerin içinde doğunca kimi dahamı asil oluyor.hadi ordan.

  4. briatore parçalar valla 😀

  5. evet elifim haklısın:D bunu fırsat bilen alonso düşmanları çıldırtmış yine didemi anlamıyorum daha dogrusu anlayamıyorum bu düşmanlık neden?yani tek şunu söylüyorum sırf (bu bazı fanatik kimiciler) yüzünden kimi raikkonenden sogdum daha dogrusu sogutuluyorum herkesin destekledigi gönül verdigi pilotlar var ama hiç biri sizin gibi aşırıya kaçmıyo.

  6. elif çivici avatarı

    monza da geçmesi imkansız zaten bu haberlerde kabak tadı verdi.başka bi takımla sözleşmesi varken niye geçsin 2 yarışlığına.

  7. bu arada resimler süper flo ferrari motor homundan çıkıyor şimdi bazıları flo ferraiyle anlaştı diye bilir neden derseniz alonso ferrari motor homundan çıkarken bazıları alonso ferrariyle anlaştı diyorlrda ondan :D:D

  8. Bir pilotu sevmeseniz de saygısızca konuşamazsınız bence sonuçta Fernando'nun da bir fan kitlesi var.Biz nasıl diğer fanlara saygılıysak aynı saygıyı da hak ederiz. Ne yazdığına bakmamak seviyesizlik adet olmuş burda son zamanda. En fenası da bunun fan olma adı altına saklanılması. Daha once de soyledim yine soylerim herkes fan olmayı beceremez maalesef çok acık belli edenler de mevcut aramızda.

  9. Ertan Akkaş avatarı

    Resim gayet herşeyi anltıyor iyi anlaştıkları kesin anlaşamadıkları tek şey Alonso olmalı 😀

  10. hakan tercüman avatarı
    hakan tercüman

    kimiyi sevmeyenler çok konuşmayın giderse massa gider ama gelen alonso olmaz
    bu italyanlar bu kadar aptalmıki sorunlu ispanyolu alacaklar(bu arada doğduğu yöre itibariyle alonso çingenelerin yoğun yaşadığı bir yerde doğmuştur). kimi raikkoneni kızdırdılar. bundan sonra f1 ide bırakmayacağını söyledi. hodri meydan..

  11. böyle birşey asla olmaz bunun sponsoru var kuralı var anlaşması var bunlar çok saçma haberler medyanın uydurması

  12. Gene'nin lafına yorum yapmaya değer bir şey yok. Kaynak lobum diye konuşuyor millet.
    Beni güldüren ilk resim oldu. Çok güzel bir poz yakalamış çeken yahu. Bunlar Kanadalı sevgililer gibi veya daha ergenlikteki hizayı tutturamamış çocuklar gibi duruyorlar 🙂 Hoş bir enstantane.

  13. çağlar öktem avatarı
    çağlar öktem

    valla bu sene olmazsa gelecek sene olmazsa ondan sonraki sene mutlaka bir gün alonsoyu o koltukta göreceğiz

  14. haberdeki iki resimde çok ilginç… görkem katılıyorum sana Flavio Briatore bu yaparmı yapar walla:)))

  15. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Briatore'nin Ferrari motorhome'undan çıkışı çok fena. Sanki içerdekileri dövmüş gibi :)))

  16. demekki bu toplantıda anlaşamamışlar 🙂 boşuna öpüşüyorlar 😀

  17. ya gerçekten bu olaylar nereye geldi.Alonso geldi gelecek kimi gidiyor fisichella koltuğa oturacak falan filan.Ferrari yoldan gecen birini koltuğa oturtsun badoer den daha iyi sonuc alır.Monzada sonuncu olmayı kabullenmek istemiyorlarsa en azından geneyi oturtsunlar.

  18. Reno hiç iyi değil Ferrariye gitse podyum falan yapabilir ama Flo göndermez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir