Red Bull: Button'ın Formu Kötüye Gidiyor

yazar:

kategori:

Button sezonun ilk yedi yarışının altısını kazandıktan sonra son beş yarışta hiç podyuma çıkamadı ve Belçika GP’sinde de yarış dışı kaldı. Şampiyonada takım arkadaşı Barrichello ile puan farkı 16’ya düşerken Sebastian Vettel ile aralarında da 19 puan fark kaldı.

Horner bu konuda, “Rubens son iki yarışta ondan 10 puan çaldı ve Sebastian da burada 6 uan aldı. button ise İstanbul’dan bu yana iyi hafta sonları geçiremiyor. Bu şekilde devam edemez. Şampiyona dört nala devam ediyor.” diye konuştu.

Horner hem Vettel’in hem de Webber’in hâlâ şampiyona takipçisi olduğunu söyledi.

“Şu anda sonra şampiyonanın sonuna kadar farklı bir dönemeç olacak. Mark burada puan alamasa da Sebastian farkı 19’a indirdi. Her ikisinin de onu kontrol etme şansları var.”

Red Bull patronu son olarak da henüz pilotlarından birine ağırlık verme planlarının olmadığını söyledi.

“Aralarında sadece 1.5 puan varken birini diğerine karşı desteklemek yanlış olur. Tüm sene ne yapıyorduysak onu yapmaya devam edeceğiz ve her ikisini de eşit olarak destekleyeceğiz.”


Yorumlar

  1. çağlar öktem avatarı
    çağlar öktem

    bunu değerlendiremedikten sonra ne anlamı var ki…

  2. ya siz buttona formu düştü diyorsunuzda kendi formunuzdan haberiniz varmı acaba.Size en çok uyan belçikada aldığınız derece ortada.Sonra yok kersli araçlar diyosunuz yok hava sıcak diyorsunuz.Valencia da gözlerimiz sizi aradı bulamadı.Monzadada pek bişey yapamayacağınız ortada.Brawn ne olur bilmemde ferrari ve mclaren sezonun geri kalanında ortalığı duman edeceğe benziyor.Tabi ferrari dediysem raikkoneni kasdediyorum.Malesef ferrari tek araçla cıkıyor diğeri pistte dolanıyor sadece.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir