Button Tekrar Kazanmaya Kararlı

yazar:

kategori:

Brawn GP pilotu Türkiye GP’sinin ardından yapılan 5 yarışta sadece 11 puan kazanabildi ve rakiplerine ve takım arkadaşına göre performans bakımından geride kaldı.

Button “Tekrar rekabetçi halimize dönmeliyiz. Tek yapmam gereken 4. ya da 5. olmak ancak ben bunu istemiyorum. Yarışları kazanmak istiyorum.”

“Şampiyonayı düşün diyebilirsiniz ancak ben hâlâ yarışlar kazanmak istiyorum. Bu yüzden buradayım ve ön sıralarda mücadele etmekten keyif alıyorum.”

“Bu yüzden agresif olacağım. Sıralamaların ardından geri çekilip yarışta yavaşlamayacağım çünkü 5. olsam bile yine iyi iş çıkarmaya ve kazanmaya çalışacağım. Rekabetçi olmak istiyorum ve umarım Monza’da öyle olacak.” dedi.

Button, en yakın rakibi ile aradaki fark 16 puana düşse de endişelenmiyor.

Button “Kafamı toparlayıp sorunları çözmek ve Monza ayarları için takımla çalışmalıyım. Orada ne yapacağımızı çoktan konuştuk ve Monza için sabırsızlanıyorum.”

“iyimserim ve önümüzdeki yarışlardaki mücadele için heyecanlıyım. Hayalkırıklığı yaşamıyorum ya da olumsuz bir hal içerisinde değilim. Aracın Monza’daki kerblerde iyi çalışması için yapmamız gereken bazı şeyler var ancak orası aracımızın iyi olabileceği bir pist.”

“Red Bull da iyi olacaktır ancak orada asıl rakiplerimizin onlar olacağını düşünmüyorum. Orası Mclaren ve Force Indiaların olacak çünkü onlar düşük yere basma pistinde güçlüler.”

“Kimi de hızlı olacak ve diğer Ferrari’de kimin olacağını bilmiyorum.”

“Ancak bu yarış için sabırsızlanıyoruz çünkü burası bize uyması gereken bir pist ancak KERS’iniz varsa bu daha iyi olur çünkü onu ana düzlükte kullanabilirsiniz.”

“Parabolica’dan çıkışta 6 saniye, start-finişin ardından da 6 saniye var bu yüzden sıralama turunda 0.5  0.6 sn hızlı olabilirler.” dedi.


Yorumlar

  1. çağlar öktem avatarı
    çağlar öktem

    mclaren-redbull-ferrari arasında gececektir yarış

  2. parabolica ve ondan önceki viraj kompleksi hızlı dönülen virajlar, onlar da olmasa süper olcaktı mclaren için:D

  3. çağlar öktem avatarı
    çağlar öktem

    valla kazanmasada şampiyon olacak gibi zaten:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir