Force India Sancılı Bir Başlangıç Bekliyor

yazar:

kategori:

Sergio Perez, yeni aracı oldukça geç tanıtmalarının ardından 2015 Formula 1 sezonunun ilk bölümünde takım olarak sancılı bir başlangıç beklediklerini kabul etti.

Force India takımı 2015 aracını en geç tanıtan takım oldu. Takım yeni sezon öncesinde yeni araçla sadece 1.5 gün test yapabildi.

Perez “İlk yarışta performans açısından istediğimiz yerde olmayacağız ancak yine de heyecanlanıyoruz.”

“Sezona sancılı bir başlangıç yapacağız ancak kısa sürede istediğimiz noktaya geleceğimizden eminim.”

“Genel olarak sezon başında büyük şeyler beklemiyoruz. Buradan Avrupa’ya kadar bir kaç puan kazanırsak ondan sonra takım olarak büyük iş başarabiliriz.”

“Bu ideal değil ancak sezon çok uzun ve aracı iyi bir yere getirdikten sonra performans bulabileceğimizden eminim.”

“İyi olan şey araçtaki sorunları belirlemiş olmamız. Ondan sonra ilerleyebiliriz. Aero bölümü mümkün olduğu kadar kısa sürede çözümler bulmaya çalışıyor.”

“Tüm takım gerçekten motive durumda ve bunun için büyük bir sebep var çünkü sezon gerçekten uzun ve her şey olabilir.” dedi.

Nico Hulkenberg “Şu anda çok fazla beklentimiz yok. Sadece buradan itibaren çalışmaya başlayacağız ve nasıl ilerleyeceğimizi göreceğiz.”

“Açıkçası yarışa odaklandık. Tek tur performansı çok zor olabilir ancak yarışlarda puanlar kazanabiliriz. Bu yüzden hata yapmadan maksimumu çıkarmaya çalışmalıyız.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir