Williams Rüzgar Tüneli Yasağı Fikrine Karşı

yazar:

kategori:

Williams takımından Claire Williams, Red Bull’un rüzgar tünelinin yasaklanması fikrine karşı olduklarını açıkladı.

Christian Horner, harcamalarda ciddi düşüş olmasını istiyorlarsa rüzgar tünelini yasaklamayı değerlendirebileceklerini söylemişti.

Williams “Takım olarak rüzgar tünelleri için çok fazla harcama yaptık. İki rüzgar tünelimiz var ve ikincisinin maliyeti milyon dolarlar oldu. Bu yüzden böyle bir yasağı desteklemeyiz.”

“Harcamaları kontrol açısından o yola girene kadar yapılabilecek bir çok şey var.”

“Tabi ki uzun vadede  bu fikir çok fazla para kalmasını sağlar ancak kısa vadede harcamalar artar çünkü aeronun ve rüzgar tünelinin diğer teknolojilerle eşit ağırlıklı olması lazım.”

“CAD ve CFD üzerinde daha fazla harcamanız, bir çok kişiyi işten çıkarmanız gerekir ve bunu istemiyoruz. Bu da sonuç olarak daha fazla paraya mal olur.”

“Formula 1’in harika bir spor olduğunu düşünüyoruz ancak Strateji Grubu üyesi olarak sporu nasıl daha iyi yapabileceğimiz konusunda bazı konuşmalar oluyor.”

“Bu konuşmalar daha çok daha yüksek ses olması için motor formülü üzerinde. Taraftarlar öyle olmasını istiyor. Bunun dışında araçları daha radikal, daha ileri görüşlü ve yenilikçi yapmak için kurallarda değişikliği de görüşüyoruz.”

“Bu daha fazla taraftarın spora gelmesini sağlayacaksa ve spor uzun vadede katlanılabilir seviyede olacaksa Williams o görüşmelerin % 100 arkasında yer alır.”

“Harcamaların kontrol edilmesi konusunun % 100 arkasındayız. Bir her zaman Formula 1’de harcamaların düşürülmesi konusunda % 100 destekçi olduk.” dedi.


Yorumlar

“Williams Rüzgar Tüneli Yasağı Fikrine Karşı” için 4 yanıt

  1. Çok laf boş laf…
    Bunlar cesaret “parası” yutmuş anlaşılan..

  2. Testlerde bir arkadaş Williams’ın yeni aracında Senna logosunun olmamasını dile getirmişti. Kendisi bu mesajı görüyorsa demek ki burundaki logoyu da görmüş demektir 🙂

  3. Anladik % 100 % 100 % 100 sonuc karsiyiz

  4. profesyonelligini her zaman takdir ettigim kluptir williams.Yine mantikli bi aciklama gelmis.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir