Ron Dennis de Alonso’nun Kazasının Gizeme Dönüştüğünü Kabul Etti

yazar:

kategori:

McLaren’in Patronu Ron Dennis de Fernando Alonso’nun Barcelona testlerinde geçirdiği kazanın ardından bu olayın iyice gizeme dönüştüğünü kabul ediyor.

McLaren ve Dennis, Alonso’nun geçirdiği kazanın ardından uzun süre hastanede kalması ve ilk yarışı kaçıracak olması olayını iyi yönetemedikleri nedeniyle eleştirilmişti. Özellikle Dennis’in testlerde yaptığı basın toplantısında Alonso’nun beyin sarsıntısı dahi geçirmediğini söylemesi bu eleştirilerin sertleşmesine neden olmuştu.

Melbourne’de konuşan Dennis “Gerçekleri bir kenara bırakırsak benim tıp konusundaki uzmanlığım, sarsıntının kaza sonrasındaki bilinç kaybının otomatik bir sorunu olduğunu bilmiyordu. Bu yüzden bilgilerin doğru olmadığı gerekçesiyle sık sık olduğu gibi büyük eleştiri aldım.”

“Hayat böyle. Bunu kabul etmem lazım.”

“Basının beni neden yendiğini biliyorum. Ben dürüst ve açık olmak istedim. Ancak başaramadım. Ancak gelecekte mümkün olduğu kadar dürüst olmaya çalışacağım.”

“(FIA araştırması sonucunda) Bu gizemin ortaya çıkıp çıkmayacağını göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Ron Dennis de Alonso’nun Kazasının Gizeme Dönüştüğünü Kabul Etti” için 2 yanıt

  1. Gizemi çözdükleri de söylenemez…
    Anlaşılan kötü değil iyi yönetmişler ki halen ortaya birşey çıkmadı… şimdilik.

  2. fia nin zaman kisitlamasi yok demesinden sonra ron amcanin da boyle bir aciklama yapmasi akla bir suru senaryo getiriyor. Bu isin sonu iyi bitecek gibi gozukmuyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir