Manor Motor Yazılım Sorunu Nedeniyle Yarışamayabilir!

yazar:

kategori:

Avustralya padoğundan gelen son bilgilere göre zar zor ilk yarışa gelmeyi başaran Manor takımı, motor yazılımında çıkan bir sorun nedeniyle yarışa katılamayabilir.

Uzun süre banka yönetiminde kalan ve sezonun başlamasına çok kısa süre kala yatırımcılar tarafından kurtarılan Manor, 2014 şasisinin 2015 kurallarına göre düzenlenmesiyle ilk yarış Avustralya için Melbourne’e geldi.

FIA incelemelerinden geçmeyi başaran ve hatta pit stop antrenmanları yapan takımın yarışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz kesinleşmiş değil gibi.

Auto Motor und Sport’un haberine göre Ferrari’nin 2014 motorlarını kullanacak olan takımın iflas döneminde tüm bilgisayarları temizlenerek satıldı. Bu yüzden o dönemde yedeği alınan yazılımda sorun çıktığı ve şu anda yazılımın yedeğinin bulunmadığı söyleniyor.

Bunun dışında yeni yazılımın Bahreyn’e kadar gelemeyeceği iddia edilirken bir diğer iddia, yeni yazılımdan önce Ferrari’nin eski motor borçlarını beklediği yönünde.

Bu iddialar henüz doğrulanmış değil.


Yorumlar

“Manor Motor Yazılım Sorunu Nedeniyle Yarışamayabilir!” için bir yanıt

  1. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Dedim ben onlara diskete yedek almayın diye. Manyetik bozuyor bu canına yandığımın şeylerini 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir