Güney Kore de Formula1'e Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Organizatörler yaptıkları açıklamada 159.7 milyon dolar kaynağın 9 finans kurumundan sağlandığını bildirdiler.

Güney Kore F1’e girme için anlaşmasını 2006’da yaptı ve gelecek sene takvime girmesi gerekiyor ancak Belçika’da açıklanan geçici takvimde Güney Kore GP’ye yer verilmedi.

Pist Güney Cholla bölgesinde yapılıyor ve Hermann Tilke tarafından tasarlandı.


Yorumlar

  1. bizim pistte koyun keçi yetiştiriciliği yaparız. 8. virajın oraya patates ekeriz, hani oval ya, schumacherin 270 km hızla geçtiği virajdaki patatesi yiyeceksin. jet sosyete tarafından kapış kapış gidecektir.

    sayın yöneticiler, allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyim, bakkal mantığıyla yönettiniz ya şu pisti. yok efendim şu kadar yatırım yaptık, 4 sene de kendini amorti eder. tabiri caizse nah eder. etti alın görün, göbek kanırtın patlıcan rengi koltuklarda. gitti f1 elimizden.

  2. Hayırlı olsun ne diyelim. Yeni dandik pistlerden olmaz inşallah. Biz millet olarak F1'i, motor sporlarını hak edemedik kaybediceğiz nasıl olsa. O pistede yazık olur, çürür gider sonuçta.

  3. Aslında Kore pisti yanında Koreli motor üreticisi de bonus olarak gelebilir. Hyundai motorlu bir araba değişik olur F1'de. Coupe EVO ve Accent WRC projelerinden sonra yeni bir soluk olur Kore için.

  4. Ertan Akkaş avatarı

    Aslında gitmek isteyipde gidemeyen insan çok ben bu işe kaptırdığımdan beri kendimi bu hayalle yaşarım. Ama 3 kez sınav dönemine denk geldi bu seferde nisan da ise yine çok zor 🙁

  5. Ertan Akkaş avatarı

    Aslında gitmek isteyipde gidemeyen insan çok ben bu işe kaptırdığımdan beri kendimi bu hayalle yaşarım. Ama 3 kez sınav dönemine denk geldi bu seferde nisan da ise yine çok zor 🙁

  6. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    2 yildir gidiyorudum fakat artik zor gibi 🙁 Ki bu kadar ülke de katilmaya hazirlaniyorsa türkiye derhal cikartilir bu gidisle….Bu ilgisizlik Ve Pazarlama sorunuyla cook zor

  7. 2012de yokuz o zaman ya öfff… ilgisizlik işte. spor haberlerinde 10dk boyunca futbol, basket veya da tenis. ama motorsporlarına gelince yok. yalnızca haftasonlarında "şu pilot ilk sırayı kaptı", "şu pilot kaza geçirdi". iyi ki geçenler de "schumi dönebilir" diye haberler verdiler de şaşırdık nasıl akıllarına geldi diye. gazetelerde üç tam sayfa futbol, basket; ama anca yarış haftasonlarında "şu pilot ilk sırayı kaptı" veya bi kaza olduysa "şu pilot kaza yaptı". anca bu. medyaya büyük görev düşüyor.

  8. bu sene de izleyemeyecem 🙁 sanırım daha canlı canlı hiç izleyemeyecem 🙁

  9. Ertan Akkaş avatarı

    Daha çok çalışmamın gerekecek takvimde kalmak için ama zaten pek çaba gösterdiğimizde söylenemez 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir