Mallya: "Her İtalyan Pilot Ferrari Koltuğunu Hayal Eder"

yazar:

kategori:

Force India patronu İtalyan pilotun Ferrari’ye geçişi ile ilgili olarak “Giancarlo ve menajeri dün bana ellerinde bir Ferrari teklifi ile geldiler. Bir İtalyan pilot hep Ferrari yarış koltuğunu hayal eder ve Giancarlo için de bu böyleydi. Hiç kimse bu yolda kimsenin önünü kesmemeli. Bu anlaşma Giancarlo’nun Ferrrari’yle uzun vadeli geleceğini güvenceye alacaktı ve bunu tehlikeye atmak doğru olmazdı, özellikle de Giancarlo Force India için bu kadar önemli şeyler yaptıktan sonra.” dedi.

Mallya’nın bu son sözü Fisichela’nın muhtemelen 2010 sezonunda da takımın yedek pilotu olarak kalacağı iddialarına yol açtı.

Mallya, Ferrari ile finansal bir anlaşma yapmadıklarına dikkat çekti ve anlaşmanın sadece Fisichella’nın ve sporun iyiliği adına yapıldığını belirtti.

“Monza’da Ferrari içinde rekabetçi bir İtalyan pilot Formula 1 için olumlu bir şey ve bu zor zamanlarda sporun izlenebilirliğini arttırır.”

“Geçen sezonda ve bu sezonda yaptıkları için ve bize ilk puanlarımızı kazandırdığı için Giancarlo’ya teşekkür ediyoruz. Takımın tamamlayıcı parçası oldu, pist dışında harcadığı büyük çaba ve pist üzerindeki performansı için ona çok şey borçluyuz. Onun için iyi bir gelecek diliyoruz.”

Fisichella’nın ayrılığının ardından Force India test pilotu Vitantonio Liuzzi’nin yarış koltuğuna geçeceği düşünülüyor.


Yorumlar

  1. Mercedes' in baskı yapıp DiResta veya Paffet' ı o koltuğa oturtması lazım.

  2. helal olsun be sana…hakkaten kral adammış…herkes bunu yapmaz…

  3. kaner talay avatarı

    mallya fisiye büyük iyilik yaptı.gerçi fisinin takıma kattıklarıda inkar edilemez bir şey

  4. baba adamsın Mallya her takım patronu yapmaz bunu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir