Lauda: Rosberg Hatalarından Ders Çıkardı

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Niki Lauda, 2014 dünya şampiyonluğunu Hamilton’a kaptıran Rosberg’in hatalarından ders çıkardığını düşünüyor.

Alman pilot uzun süre lider götürdüğü şampiyonayı, sezonun son bölümünde Hamilton’ın performansına ayak uyduramamasının ardından takım arkadaşına kaptırmıştı.

Ancak Rosberg her fırsatta bu yıl daha güçlü olacağını söylüyor.

Konuyu değerlendiren Lauda “Nico geçen yılki hatalarından ders çıkardı. Eğer bir referans noktası varsa, Lewis’ten çok şey öğrenebilir. Asıl soru Lewis’in geçen yıla göre kendisine neler ekleyeceği. Bunu kimse bilmiyor. Nico geçen yıl kaybetti ve bu yıl kazanmak istiyor”

“Nico büyük bir yetenek. Bundan hiç şüphem yok. Nico geçen yıl bir hata yaptı. Ancak Brezilya’ya geldi ve Lewis ile mücadele etti. Ancak bu yıl daha iyi olacağını düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

“Lauda: Rosberg Hatalarından Ders Çıkardı” için 2 yanıt

  1. Çok çalışkan göğsümüz kabardı çalışkanlığıyla

    40 fırın ekmek yese bile bir Hamilton değil yetenek çalışma ile kazanılmaz doğuştan gelir.

  2. Konuyu değerlendiren Lauda “Nico geçen yılki hatalarından ders çıkardı. Eğer bir referans noktası varsa, Lewis’ten çok şey öğrenebilir. Asıl soru Lewis’in geçen yıla göre kendisine neler ekleyeceği. Bunu kimse bilmiyor. Nico geçen yıl kaybetti ve bu yıl kazanmak istiyor”

    bu sıralama seansını baz alırsak yandı gülüm keten helva. bence de rosberg toparlayacaktır.lewis yarışıda alırsa inanılmaz başlamış olacak. işte bu durumda rosberg kendini toparlasa da bir anlam ifade edecek mi ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir