Rossi: "Ferrari ile Görüştük"

yazar:

kategori:

İtalya Grand Prix’si öncesinde Luca Badoer’in yerine Ferrari kokpitine geçmek için takımla görüştüğünü belirten Rossi kararını yarışmama yönünde kullanmış.

Rossi, “Domenicali ile görüştük ama iki büyük sorunumuz vardı. İlk sorun boynum çünkü bu boynumla yarışı tamamlayıp tamamlayamayacağımı bilmiyordum. Monza boyunları çok fazla zorlayan bir pist değil ama yine de çok büyük çaba gerektiriyor. İkinci engel ise MotoGP şampiyonası için mücadele ediyor olmam. Monza’daki yarış çok büyük stres olacaktı ve MotoGP’de kalmak çok daha iyi.” diye konuştu.

Rossi, Domenicali ile görüşmeden önce de testlerin olmaması nedeniyle F1 fırsatı için isteksiz olduğunu belirtti.

“Formula 1’e araçla test yapmadan katılmak eğlenceden çok bir risk olur. Oraya gidip aracı üç gün içinde anlamak mümkün değil.”


Yorumlar

  1. Rossi boyun kaslarını geliştirip 1 kerede olsa ferrariyi sürmeli (özellikle monza'da)yoksa tüm italyanlar gözü açık gidecek.

  2. levent karadol avatarı
    levent karadol

    arkadaşlar bizim domanicalli iyiki de rossiyi ikna edememiş bence tamam rossi moto gp de bir numara ama hepinizinde dediği gibi f1 ve moto gp çok farklı bence rossi çok mantıklı konuşmuş bi ve dediğiniz gibide iyikide gaza gelmemiş

  3. arkadaşlar yorumlarınıza aynen katılıyorum.iyiki rosside gaza gelip neden olmasın dememiş.yoksa italya gibi bir yerde ferrarinin normal şartlar altında sonuncu olması taraftarı çileden çıkarabilirdi.

  4. Remzi Ersoy avatarı

    moto gp ile f1 in arasında dağlar gibi fark var.rossi çok başarılı bir moto gp sürücüsü ama aynı başarıyı ferraride göstermesini kimse bekleyemez özellikle ferrari gibi büyük bir takım çünkü başarılı olup olmıcağı mechul.bilakis ferrarinin sezonu puanlarla tamamlamak istediği açık.

  5. Badoerden daha kötü olacağı kesin. Ferrarinin görüşme yapması bile çok saçma geldi bana.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir