Ecclestone "Bilet Fiyatları Düşecek"

yazar:

kategori:

Ecclestone, bilet fiyatlarının yüksek olmasının nedeninin takımların yarış başına mümkün olduğu kadar gelir elde etmek istemelerinin olduğunu söyledi ve eğer takımların finansal ihtiyaçlarının azalırsa, bilet fiyatlarının da düşebileceğini belirtti.

Ecclestone “Sorun şu ki günümüzde bir takım çalıştırmanın gideri çılgınca, ancak artık takımlar mantıklı davranmaya başladı ve harcamalar ya da para harcama gerekliliği dramatik ölçüde düşüyor.”

“Bu gerçekleştiği zaman onlar için çok fazla para üretmemize gerek kalmayacak ve böylece organizatörlerden daha az para isteyebiliriz ve bilet fiyatları ucuzlar. Mümkün olduğu kadar kısa sürede bunu yapmak istiyoruz.” dedi.

Ecclestone, bu sene yapılan çalışmalara rağmen pilotların taraftarlara daha da yakın olmaları için çalışmalar yapmaları gerektiğini düşünüyor.

Ecclestone “Pilotları topluma kazandırmak için daha fazla çalışma yürütmeliyiz. İmza seansı gibi şeyler var ve yavaş yavaş bazı şeyler oluyor.”

“Sorun şu ki, eğer tepedeki bir iki pilot bunu yapmazlarsa diğerleri ‘onlar yapmıyorlarsa biz niye yapalım?’ diyorlar.”

“Ben her zaman şampiyon olan birisinin spora çok şey borçlu olduğunu söylüyorum, bu yüzden eğer o lider olursa diğerleri onu takip edebilirler.” dedi.

Ecclestone ayrıca daha önce bu konuda taraftarlara ve dışarıya kapalı olmalarına şaşırdığını söyledi.

Ecclestone “İnanılmayan şu ki, daha önce de söylediğim gibi Michael Schumacher Ferrari ile yarışırken bir televizyon ile anlaşmalıydı ve onlarla konuşmadan önce başkasıyla röportaj yapamazdı. Bu her zaman karşı olduğumuz şey.” dedi.


Yorumlar

  1. hepimiz gibi iki kolu iki ayağı iki gözü olan pilotlara, afedersiniz eşek yüküyle parayı bayıldıkları sürece burunlarını kaf dağından indirmek imkansız olmaya devam edecektir. birilerinin bu pilotlara da biz taraftarların da kendileri gibi "insan" olduğunu anlatabilmesi gerek. yoksa uzaylı gibi padokta kendi kendilerine koloni halinde yaşamaya devam edecekler.

  2. adamın aklı fikri para
    öyle bi adamki eşegin önüne ot koymaz eger ondan bi çıkarı yoksa

  3. Shagrathian avatarı

    "Sorun şu ki, eğer tepedeki bir iki pilot bunu yapmazlarsa diğerleri 'onlar yapmıyorlarsa biz niye yapalım?' diyorlar."

    "Ben her zaman şampiyon olan birisinin spora çok şey borçlu olduğunu söylüyorum, bu yüzden eğer o lider olursa diğerleri onu takip edebilirler." dedi.

    Bu laflar yarış hafta sonu bizzat şahit olduğumuz burnu havada pilotlara gitsin.

  4. Maliyet düşürüyorsun bu sefer araçlar dandikleşiyor, artık bilet ucuzlasa ne olacak; yani neredeyse dört-beş katmanlı difüzöre izin verseler Anadol şasisiyle kuru havada(yağmurlu havada kasa su emer diye diyorum) Monza'da Badoer pilotajlığıyla bile podyum görülür artık..

  5. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    bu güzel olur. Bizim Tilgi buradaki kaybınıda takımlara ödetmeye kararlı. Tüm parayı takımlar alıyormuş gibi konuşmalara bak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir