Loeb'e Abu Dhabi'de Yarışması İçin İzin Veriliyor

yazar:

kategori:

Quesnel “Ben Formula 1 takım patronu değilim bu yüzden Sebastian’a sunabileceğim bir koltuğum yok. Ancak eğer birisi teklifte bulunursa, Citroen Racing, ralli sezonu bitmiş olacağı için Abu Dhabi’de izin verecektir.” dedi.

Loeb daha önce Red Bull ile testlere katılmış ve etkileyici zamanlar elde etmişti. O tarihten beri ise bu sene Toro Rosso ile yarışabileceği yönünde haberler çıktı.

Toro Rosso’nun sahibi Red Bull, Citroen takımının ana sponsoru ve bu bağlantı Loeb’in adının sürekli F1 ile anılmasını sağlıyor.

Quesnel ayrıca Loeb’in istemesi halinde gelecek sene Le Mans 24 saat yarışlarına da katılabileceğini söyledi.


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    massathebest e katılıyorum.rossi,loeb derken nedir bu f1 e merak..bu seriyi izlettiren adamlar bunlar zaten bence f1 den uzak durmalılar kendi kulvarlarında gayet başarılılar ve onları orda görmek daha eğlenceli..ayrıca da bakınz bourdais e adam champcar kralı diye geldi sms le yollandı..ha geçişlere karşı değilim ama başarısız oluncaksa geçilmemeli wrc de kral olmak varken f1 de madara olmak olmaz..

  2. levent karadol avatarı
    levent karadol

    sezon içi testlr yasak olmasaydı belki uyum sağlardı ama 3 gün içinde nasıl uyum sağlar bilemem ama bence f1 in reytinginin artması için popiler yüzlerede ihtiyacı var bence şu test yasağı bidaha gözden geçirilsin

  3. loeb'ün kim olduğunu biliyorum elbette. benim söylemek istediğim sezon içerisinde daha f1 aracına oturmamış, oturmuş ama yeterli tecrübesi olmayan, sezon başladıktan sonra sezon içerisinde takımına dahil olan, ya da bir kaç yarışlığına yarıştırılacak olan pilotlar.. gibi çeşitli şekillerde formula1'de yarışmanın ucuzlatılması. eğer zirve ise f1, girmek de, çıkmak da bu kadar kolay olmamalı. ele ayağa düşürülmemeli. superleague formula'daki gibi -acaba şu yarışta şu takımda kimi göreceğiz- durumuna kadar geldi artık iş.

    ayrıca, formula1 tecrübesi olmayan pilotların başka serilerdeki üstün başarılarının, f1'de pek bir faydasının olmadığı gerçek. örnek bourdais. 5 kez champ car şampiyonu-ydu. geldi. sonuç: kovuldu…

  4. sedat ahmet avatarı

    Fransız ralli pilotu. Dünya Ralli Şampiyonası'nı co-pilotu Daniel Elena ile 2004, 2005, 2006, 2007 ve 2008 yıllarında kazanmıştır. 2005 yılında şampiyona dahilinde 10 ralli kazanarak bir sezonda en fazla ralli kazanan pilot olmuştur. 2008 yılında 11 ralli kazanarak rekorunu geliştirmiştir. Loeb 51 galibiyet ile WRC'de en çok yarış kazanmış pilot ve ralli tarihinin en başarılı sürücülerinden biridir. Ayrıca Race of Champions yarışını üç kez kazanmıştırLoeb'in Rally Deutschland 2007 galibiyeti ile aynı yarışı arka arkaya altı kez kazanan tek pilot olarak rekor kırmasını sağladı. Eski rekor, Tommi Makinen'in ard arda 5 kez kazandığı Filnadiya Rallisi'ydi. Yarışın takvime alınmasından beri Almanya'da kazanan tek pilot Loeb'dir.(2008)
    Eğer formula 1 yol geçen hanıysa bu yoldan geçme hakkına ondan fazla sahip olan yoktur sanırım 🙂

  5. formula1 iyice yol geçen hanına döndü. artık iyi-kötü bir lisansı olan her pilot "ben de bir uğrayayım" moduna girdi neredeyse. grosjean jaime derken felipe'nin kazasıyla coşan elini kolunu sallayarak f1'e dalma olayı iyice kabak tadı vermeye başladı. ben de yıllardır f1 oyunu oynuyorum, apex nedir set-up nedir az çok elim alışık. ben de bir denesem şöyle toro rosso'yla falan =)

  6. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Bu sezon çok sürpriz şeyler oluyor gerçekten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir