Rosberg: “Hamilton Ulaşılamaz Seviyedeydi”

Mercedes pilotu Nico Rosberg, yarışı takım arkadaşı Lewis Hamilton’un arkasında 2. sırada tamamlamasının ardından yavaş kaldığını kabul etti.

Yarışa pole pozisyonundan başlayan Lewis Hamilton yarışı kazanırken, ikinci sıradan başlayan Rosberg fark yemese de yarışta takım arkadaşını zorlayamadı.

Rosberg “İkinci olmak güzel bir his. Mercedes için sezona harika bir başlangıç oldu. Takım bu sene bize mükemmel bir araç hazırladı, bu yüzden onlara teşekkür ediyorum.”

“Lewis bugün Dünya Şampiyonu gibi sürdü. Her tur maksimum seviyede sürdüm ancak olmadı. Onu gelecekte geçmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

“Kafamda sadece tüm yarış için eğil tüm sezon için bir çok şey var. Fiziksel ve zihinsel olarak zorlanırken hata yapmamak zor bir şey.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Hamilton Ulaşılamaz Seviyedeydi”” için 8 yanıt

  1. Haha :))) ikinci olmak güzel his. daha sezon baslamadan ikinci olan ilk kaybedendir diye sağa sola laf sallayan kimdi acep? Aracin mercedes olmasa eyvallah guzel his.

  2. Kac senedır soyluyorum,rosbergçiler ve ROSBERGGÜCÜ vb nıckle yazan arkadaslar kızıyorlar,pılotunuz ıyı bır pılot ama malesef lıderlık vasfına sahıp degıl…Hırs falan yok…

  3. İkinci olmak güzel bir his.
    Hiç yorum yazasım yoktu ama bu sözler çok sinir bozucu. Rosberg’in ağzına ağzına vurmak lazım. Altında W06 gibi harika bir araç var ve sana geçen sene şampiyonluğu kaybettiren şeyin güzel bir his verdiğini söyleyip aynı tas aynı hamam devam ediyorsun. Biz de Rosberg bu sene risk alacak, ikili mücadeleler falan izletecek diye bekleyelim.
    Keşke Mercedes’te Rosberg’in koltuğunda Rai, Alo, Vet falan olsaydı. Yoksa bu “2.liklerden oldukça memnun olan adam” ile daha çok sıkıcı yarışlar izleyeceğiz. Umarım yanıltır beni…

  4. İkincilik bizim gibiler, yeni girenler için güzel bir his olur ancak.
    Böyle takım, araçla olana başka şeyler denir. 🙂

  5. Senin zaten ulaşmanı bekleyen yok.

    4-5 haftaya Vettelle kapışamaya başlarsın büyük ihtimal

  6. Ya da belkide sen şampiyona için yeterince iyi değilsindir.

  7. Hamilton poleyi kaptığı sürece lider olacaktır. Sıralamaya çok çok özen göstermesi gerekiyor diğer takımların.

  8. FerrariFanTR avatarı

    ya sitede ya da benım tarayıcı da ciddi sıkıntı var. güncel haberleri site üzerinden göremiyorum. En güncel görülen haber en yüksek hız haberi dünkü yayınlanan. bu habere face sayfanızdaki linkten giriyorum. yarış sonucu haberi bile gözükmüyor bende şuan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir