Alonso, 100 Binden Fazla Kişiye Gösteri Yaptı

yazar:

kategori:

Alonso doğduğu ve büyüdüğü şehir Oviedo’da, yapay 1.8 km’lik pist üzerinde taraftarlarına gösteri yaptı.

Gösteri sırasında konuşan Alonso “Bir gün gelip tanıdığınız herkesin önünde Formula 1 aracı süreceğinizi hayal edemiyorsunuz.”

“Bugün geldi ve bunu asla unutmayacağım.” dedi.

Alonso birçok Renault aracı ile birlikte karting ve Renault R28 aracı ile gösterisini yaptı ve yapay pistte 260 km/sa hıza ulaştı.

2005 ve 2006 yıllarında Renault ile şampiyonluk yaşayan Alonso’nun 2010’da Ferrari’de yarışacağı söyleniyor.

Alonso’nun Oviedo Fotoğrafları İçin Tıklayınız.


Yorumlar

  1. bana göre bu iş o kadar da zor değil, yani sokaktan 5 çocuk alıp küçüklükten itibaren eğitip bunlara gereken desteği verirseniz, f1'de bir takımda yarışma fırsatını sağladığınız takdirde mutlaka 5 çocuktan bir ya da ikisi f1'de şampiyon olabilecek düzeyde bir pilot olup çıkarlar karşınıza, yani o kadar da ilahi güçler gerektirmiyo bence, şuanda gridin yarısı şampiyon olabilecek pilotlardan oluşuyor, alonso lewis massa raikkonen kubica button rubens vettel webber sutil rosberg.. yani bu saydığım pilotlar doğru şartlar altında şampiyon olabilecek düzeydeler, gridin diğer yarısı ve f1'e gelemeden yarış kariyerini bitiren bütün pilotlar ya desteklenmemiştir, ya da yeteneksizdirler, f1'de olup da şampiyon olabilecek düzeye gelmiş pilotlar ise hem yeteneğe sahipler, hem gerekli desteği görmüşler hem de doğru insanlarla tanışmış ve şansları bir şekilde yanlarında olmuştur her zaman.. demek istediğim şu, pilot olmak için gereken yetenek, her 5 kişiden birinde var olabilir, sonucu belirleyen değişkenler ise, desteklenmek ve şanstan başka bişiy değil, yoksa 1.5 milyarlık çinin hepsi mi yeteneksiz, veya almanlar gerçekten saf ırk mıki bu kadar başarılılar? sonuç olarak, o kadar da ender rastlanan yeteneklere sahip olduklarını düşünmüyorum, yaptıkları işe saygım büyük ancak ilahlaştırılacak derecede saygı duyulmasını da anlayamıyorum..

  2. mehmet ceviz avatarı

    zaten millet olarak hepimiz maradona yız mıchael jordanız msc yiz sennayız.sadece şunu söyleyeyim eğer yarışa gitme fırsatınız olursa reno nun simülatörü var ona birsefer binin sonuncu pilota saygı duymazsanız tamam derim.birde o simülatöre binerken güvende olduğunuzu biliyorsunuz öyleyken bile içiniz dışınıza çıkıyor.

  3. helal olsun süperrr çok mutlu oldum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir