Horner: Renault Mercedes’in 100 Beygir Gerisinde

yazar:

kategori:

Red Bull takım patronu Christian Horner, Renault motorunun Mercedes’e oranla 100 beygir daha geride olduğunu söyledi.

Red Bull da Daniil Kvyat vites kutusu problemi nedeniyel yarışa başlayamazken, Ricciardo 1 tur geride ancak altıncı olabildi.

Renault motorlu Toro Rosso da ise Max Verstappen motor problemiyle beraber yolda kaldı.

Yarışın ardından açıklama yapan Christian Horner “Zor bir hafta sonu oldu, özellikle Renault için çok zor bir hafta sonu oldu. Motorun sürülebilrliği oldukça kötüydü ve bunu sürücülerin yorumlarından da anlayabilirsiniz”

“Renault muhtemelen şuanda Mercedes’ten 100 beygir daha geride”

“Bu hafta sonundan sonra açıkçası bir karmaşa var. Renault ile yeniden görüşeceğiz. Onlara destek vermeye çalışmak önemli”

“Herşeyi hızlı şekilde anlamaya ihtiyacımız var. Dört aracın ikisinde motor arızası varsa bu büyük bir sorun demektir. Bu Renault için ideal başlangıç değil” dedi.


Yorumlar

“Horner: Renault Mercedes’in 100 Beygir Gerisinde” için 8 yanıt

  1. Varan=1 http://www.trf1.net/formula1_haberler/48085-marko-80-beygir-gerideyiz-yoksa-lider-olurduk.html 80 Bg kazansak liderdik 100 bg gerideyiz bırak iki üç dört olmayı 2.5 saniye fark var.

    Varan=2 http://www.trf1.net/formula1_haberler/43375-red-bull-lider-mercedese-gore-165-beygir-daha-az-guce-sahibiz.html 165 bg gerideyken 2.5 saniye yemedik 100 bg ile yedik ben anlamadım bu işi.

    1. sürüşün zor olduğndan bahsediliyor. sürüş zorsa haliyle fark artar. ayrıca rb bu sene en iyi şasiyi yapamamış olabilir göreceğiz. zayıf motor yapıp yapıp herşeyi rbden beklememek lazım.

      1. Her şeyi Rbr’den bekleyen kim biz bir ekibiz beraber kazanırız beraber kaybederiz bu böyledir ama şunu Red Bull takımım bilsin bir suçlu yoktur herkes suçludur onların doğrultusu ve isteği üzerine adımlar atıldı ve atılmaya da devam ediyor ama başarılı olunamayınca suçlu Renault bu olmaz.

        Örneğin “Bu yüzden Fransa’ya iş gücü gönderdik. Çalışanlarımız Renault’a yeni yazılım hazırlama konusunda yardımcı oluyorlar.” dedi. Marko ve buna benzer sorun yine vardı bunu hazırlayan kim ? adamlar ortalığı şamar oğlana çevirdi herkes işini yapsın devamı gelir.

        Ne en iyi şasi var ne en iyi aerodinamik var ne de en iyi motor var neden en iyi organize olmak. Allah sonumuzu hayır etsin Red Bull sıkılmış gibi bu spordan.

  2. Biri Mercedes’i uyarmalı.Red Bull’a bir daha tur bindirmesinler.Sonra bunlar susmak bilmiyor 🙂
    ”Fia araçları eşitlemeli”, ” Rüzgar tünelleri yasaklanmalı” , ” Renault 100 beygir geride” ve son
    bomba ” F1’den ayrılabiliriz” Ne diyelim güle güle 🙂

  3. klasik her seneki meşrubatçı takımı ağlaması

    sonra nasıl oluyorsa sezon içinde birden 2.hızlı takım oluyorlar anlaşılamaz..)

  4. honda ile renault birleşse bari

  5. Nası yani.Hani otuz beygire indiriyordunuz. Herkes upgrade yaparken siz downgrade mi yaptınız?
    Bence eski taktik yine çalışıyor.Tek başına gelişim izni almaya çalışıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir