Sauber: “Monisha Olmasaydı Şu Anda Takım da Olmazdı”

yazar:

kategori:

Sauber’in takım sahibi ve kurucusu Peter Sauber, takımının şu anki takım patronu Monisha Kaltenborn olmasaydı takımının ayakta kalamayacağını söyledi.

Geçen seneyi puansız kapatan Sauber, sezonun ilk yarışı Avustralya GP haftasında sürekli olarak mahkemelerle uğraşmak zorunda kaldı.

Geçen sene bu sene için Giedo van der Garde ile anlaşan ancak daha sonra, daha fazla sponsor geliri sağlayan Felipe Nasr ve Marcus Ericsson ile anlaşan takım hakimler tarafından haksız bulundu.

Bu olay nedeniyle eleştirilerin odak noktası olan ise takım patronu Monisha Kaltenborn oldu. Basın toplantısında Kaltenborn’a istifa edip etmeyeceği sorulduğunda kadın takım patronu öyle bir şeyin olmayacağını söylemişti.

Destek veren Sauber “Monisha Kaltenborn olmasaydı bugün Sauber olmazdı.”

“Eğer katılmak istemediğini söylemeseydi 6 sene önce takımı BMW’den geri satın almazdım.”

“Ortak bir karardı ve ben, onun bu pozisyonda olmasından dolayı çok şanslıyım. Padokta bir çok takım bu kadına sahip olup şanslı olmak ister.”  dedi.


Yorumlar

“Sauber: “Monisha Olmasaydı Şu Anda Takım da Olmazdı”” için 2 yanıt

  1. Kadınlar bir dalı tutmadan öncekini asla bırakmazlar. Sauber’i bu sezon kurtaran bu olmuş olabilir 😛 GVDG da önceki dal 😀

  2. geçmişini ve etkisini bilmiyorum daha detaylı bilgi verseydi keşke. ama gerçek şu ki takım yönetilemiyor dizayn da berbat bunlar tabi hep parayla alakalı şeyler. manor’ destek veren herkesin f1 den kovulması gerek sauber gibi bir isim yok oluyor sesi çıkan yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir