Fisichella: "Baskı Bana Yardım Edecek"

yazar:

kategori:

Luca Badoer’in beklenen performansın altında kalmasının ardındna Force India’dan getirilen Fisichella, evindeki ortamın engel yerine destek sağlayacağını düşünüyor.

Sky Sport 24’e konuşan Fisichella: “Kariyerime 1996 senesinde Minardi’de başladım ve oradan devam ettim.”

“Ferrari hayalimin tükendiği bir zamanda kendimi takımın bir üyesi, Monza’daki yarış pilotu olarak buldum”

“Bu kararı verdiği için başkan Montezemolo’ya, Stefano Domenicali’ye ve takım diğer üyelerine teşekkür ediyorum. Bunun karşılığını onlara vermek için çalışacağım. Kendimi Ferrari adına Monza’da yarışırken buluyorum: baskı ile dolu inanılmaz bir haftasonu olacak ama bu baskı benim daha ileri gitmeme yardımcı olacak.”

“Bütün yakınlarım ve arkadaşlarım orada beni destekliyor olacak ve Cuma sabahı süreceğim düşüncesiyle heyecanlanıyorum. Monza’yı iyi biliyorum. F3’de olduğum 1992’den beri orada yarışıyorum. Hızlı düzlükleri nedeniyle bir virajda frenlemeden önce ne yapacağınızı düşünmenize izin veren bir pist. Bu da bana bir parça yadım edecek”

Uzun zamandır kendisiyle Ferrari arasında bir görüşmenin olduğu düşünülmesine rağmen Fisichella, konuşmaların henüz geçen hafta başladığını açıkladı.

Fisichella: “Ferrari ile ilk temasım geçen Çarşamba günü oldu, açıklamanın bir gün öncesi. Ve o zamandan itibaren de gerçekleşmesini şidetle umdum”

“Bütün gece bunu düşündüm ve sonrasında Perşembe günü buna inanamadım. Bir rüya sandım ama değildi ve kendimi Ferrari’de buldum. Birden mühendislerin ve makinekerlerin büyük sıcaklığı ile karşılaştım. Hemen kendimi hazırladım ve simulatöre gittim, mühendislerimle görüştüm ve koltuğu denedim”

“İmza attığımda kimi aradım? Benim 1 numaralı taraftarım olan ve haberleri sabırsızlıkla bekleyen babamı. Bana soracaktı ama bir çok söylenti olmasına rağmen beni kimse aramadan ona herhangi bir doğrulamada bulunamazdım”

Fisichella, sezonun geri kalanı için hedefinin, Ferrari’nin takımlarda 3.lüğünü koruması için gerekli puanları toplamak olduğunu söyledi.

Fisichella: “Ferrari’ye, benden beklediği katkıyı vermeyi bekliyorum: tecrübem ve istikrarımla benden, takımlar şampiyonasında 3. olmak için Kimi ile birlikte mümkün olduğunca fazla puanla katkıda bulunmamı bekliyorlar.”


Yorumlar

  1. ulaş bilir avatarı

    fısıchella ben inanıyorumki ferraride sezon sonuna kadar başarılı olcaksın go fısı 🙂

  2. fisicoyu kımse kucumseyemez nasıl normal sartlarda ferrariye gelemez 2006 da bnce massadan daha iyiydi fisico hmn hmn aynı puanı topladı ki massa taraftarları belkı kızacak bana ama bence fisico massadan daha komple bir pilot kendı fıkrım bu massa mı fısı mı dıye sorsalar fısıyı secerm

  3. sedat ahmet avatarı

    zaruri bir ihtiyactan dolayı sezon sonuna kadar o koltukda oturacak yanı normal şartlar altında ferrariye gelemezdi ama yinede çok sevinçli,mutlu.bence çok iyi para alcak fisichella emeklılık ikramiyesi gibi birşey oldu bu onun için.raikkönenı geçermi geçemezmi anketleri yapılmaya başladı bile..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir