Fisichella'dan Massa'ya: "Araç Senindir"

yazar:

kategori:

Massa’nın Macaristan’daki sıralamada yaralanmasının ardından Luca Badoer direksiyona geçmişti ama beklenen performansı ortaya koyamaması ile onun da yerine Giancarlo Fisichella getirilmişti. Bununla birlikte İtalyan Fisichella, Massa’ya en iyi dileklerini iletti ve onu en kısa zamanda tekrar aralarında görmek istediğini söyledi.

ANSA’ya konuşan Fisichella: “Massa ile telefonda konuştum ve benim adıma çok mutlu olduğunu ve benim doğru seçim olduğumu söyledi. Başına gelenler için çok üzgün olduğumu ve en kısa zamanda dönmesini istediğimi söyledim: Ne zaman aracını istersen gel ve al. Çünkü bu senin. umarım senin yapabileceklerini yapabilirim”

Barrichello hakkında ise Fisichella: “Beni tebrik etti. 14 yaşımızdan beri arkadaşız”


Yorumlar

  1. tifosi_forza_raikkonen      avatarı
    tifosi_forza_raikkonen

    fısı zaten bir yere gitmiyor levent rahat ol 🙂 yarışmasada ferrari için çalışacak önümüzdeki yıllarda..

  2. levent karadol avatarı
    levent karadol

    helal olsun sana fisiko bu arada bence bi insanın ideallerinee ulaşmak için verdiği çabanın sonucudur bence bide şunu söylemek istiyorum zaten gaza gelmiş kimiyi fisiko birazdaha motivasyon olarak kers etkisi yapar umarım forceindiada gelecek sene kers sene kullanırsa fisikoda kersi öğrenmiş olarak gidecek kim bilir bellimi olur belkide fisikoda ferraride kalmaya devam eder massayla alosoda gelmez ama inşallah alonso gelir ferranin hırslı ve agresif bi pilota ihtiyacı var ve santanderin getireceği parada bence ferrari için çok ama çok önemle herkese iyi akşamlar

  3. başarılı olmanı gönülden isterim fisico. alçak gönüllü ve samimi bir açıklama olmuş, gerçekten bravo.
    felipe sürüş ve performans açısından zaten çok kaliteliydi. şimdi mental olarak da daha gelişmiş bir halde dönecek pistlere. tekrar kırmızı içinde yarışırken göreceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum. Allah felipe'mizi pistlerden eksik etmesin =)

  4. Fisi zaten yaşını almış ama tecrübeli bir piot. Daha öncede massa'nın herhangi bi haberinde tartışma konusu olmuştu. Massa kazanmaya aç bir pilot hevesli ve hırslı. Massa nın geri dönmesi onun bu durumunu dahada tetikleyecek ve daha çok kazanmak isteyecek.

  5. ah fisichella senin yerinde olabilmek için yapamayacağım şey yok! ferrari aracını kullanacağın için değil FELİPEMin sesini duyabildiğin onunla konuşabildiğin için bana göre dünyanın en şanslı insanısın! ben onun yüzünü 2. kez canlı görebilmek için her şeyi göze alırım ah ahh felipe ölürüm sana!

  6. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    bu arada bakıyorumda gelen giden basmış eksiyi bizim yorumlara…çekileceğim bu sahalardan…göreceksiniz gününüzü…

  7. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    lütfen benim yorumlarıma yorum yapmayın…adamlar burada gayet güzel bir iş yapmışlar. şu an bana göre türkçe yayınlanan en güzel site. bizde üye olarak faydalı olacağına inandığımız bir öneri getiriyoruz. bu gibi sitelerin tek geliri reklamdır. sanal alemde de reklam tıklama sayısına göre verilir veya ona göre bedel ödenir. bu şekilde üye ve ziyaretçi sayısı artar. bana göre şu an yorum yaptığımız bu site türkiyedeki 1 numaralı site. açık ara 1 numara neden olmasın? değilmi Abdullah bey?

  8. Remzi Ersoy avatarı

    bu sitenin yöneticilerininde bi bildiği var ki yapmıyor. 300,000 kere izlenmişse sen git izle 300,001 olsun,

  9. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    bu sitenin yapımcılarına bir tavsiye video bölümü açın en çok tıklananlar diye bir sıralama yapın dost sitelerden biri yapıyor bazı videolar 300.000 kez tıklanmış bende müdavimiyim. bilginiz olsun. yaptığmız kırıcı yorumlarla uğraşmaktan yoruyoruz ara sırada faydamız dokunsun. hürmetler Abdullah bey…

  10. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    kimi haberi yokmu kimi? özlüyoruz kendisini…bu arada spa podyumunda bir pozlar…saçlar dalgalanmış..artist maaşaallah…daha yakışıklısı gelmemiş gelmezde…

  11. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    anlamıyorum 5 yarışlık bir serüven için bırakılırmı bir takım. bizim ülkede 3 büyüklere gelip kariyerini mahveden topçular gibi. yedek kalacağıma oynayacağım bir takıma giderim daha iyi..bu arada Abdullah beye selam…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir