Webber "Red Bull Kendisine Odaklanmalı"

yazar:

kategori:

Webber “Kendimize odaklanmak ve elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Brawn’ın ya da Force Inda’nın ya da her kim yükselecekse, onların performansını kontrol edemeyiz.”

“Elimizdeki paketten en iyisini çıkarmak ve her seansta kendi işimizi yapmak ve böylece sıralamalarda Q3’e kalmak bize bağlı. Geçmişte bunu yaptık ve gelecekte de bunu yapmalıyız.” diyor.

Sebastian Vettel ise geçtiğimiz sene ilk Formula 1 galibiyetini kazandığı Monza’ya giderken, baskının pek de farklı olmadığını söyledi.

Vettel “2008 Monza’nın en iyi anılarımdan birisi olduğuna şüphe yok çünkü orada ilk F1 pole pozisyonumu ve galibiyetimi aldım. Harika bir hafta sonuydu ve kariyerim boyunca ne kazanırsam kazanayım o yarışı hep hatırlayacağım.”

“12 ayda her şey değişti. Geçen sene bu zamanlar Toro Rosso aracı gelişmiş ve cuma günkü antrenmanda da  rekabetçi olmuş olsak bile pole pozisyonu ve galibiyet herkesi şaşırtmıştı.”

“Bu sene Red Bull Racing ile birlikte biz şampiyonluk mücadelesi veriyoruz bu yüzden önde mücadele eden sürücüler olarak görünüyoruz. Bu üzerimde baskı yaratmıyor ancak beklentilerimiz daha yüksek diyebilirim.” dedi.


Yorumlar

  1. Belçika gibi Redbull a en uygun ve havanın soğuk olduğu bir pistte aldığı puan yetersizdi bence.Monza daha sıcak ve uzun düzlükler var parabolika dışında Redbull a uygun yer yok gibi bu hafta KERS yine duble yapacak hatta podyumda KERS olacak sadece.KERS kendini eleştirenlere en iyi cevabı monzada verecek

  2. ulaş bilir avatarı

    redbull ve brawn gp artık okadarda rahat deiller mclaren ferrari cok yakınlarında. buna monzada alonsdoa eklenebilir kersle birlikte

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir