İtalya GP Öncesi Brawn GP

yazar:

kategori:

Jenson Button: “Monza harika bir pist ve İtalyan fanlarının yarış haftasonundaki tutkusuna aşığım. Pist diğer yarıştığımız çoğu piste göre çok farklı. Aracı olabilecek en düşük drag seviyesine ve tutunma seviyesine indirmeye çalışıp uzun düzlüklerde avantaj sağlamaya çalışacağız. Bu sezon Monza’da test yapmadığımız için piste alışmak her zaman biraz tur atmamızı gerektirir, antremanlar çok önemli olacak.

“Ascari pistteki favori yerim fakat ayrıca özellikle sıralama turlarındaki hızlı turunuzda olabildiğince geç fren yapmanız gereken Parabolica’da favorilerimden. Aracımız için iyi olması gereken bir pist eğer kerblerde iyi olabilirsek positif düşünebilirim ve bu meydan okuma için heyecanlıyım.”

Rubens Barichello: “Monzada özel bir şey var, kariyerim boyunca burada yarışmayı çok sevmişimdir. Tifosilerin sesleri, pistin hızı ve Ferrari ile 2002 ve 2004 yıllarında kazandığım anlardan güzel anılarım var. Bunların hepsi Monza’yı yılın en heyecanlı yarışlarından biri yapıyor. Takvimdeki en hızlı pist ve aracımız bu pistte güçlü bir potansiyele sahip. Mercedes-Benz motorumuzun gücü uzun düzlüklerdeki hızımı maksimize etmemize yadımcı olacak ayrıca aracımız frenleme ve kerbleri etkili kullanmada güçlü. Sezon sürprizlerle dolu oldu bu yüzden haftasonunun ne getireceğini tahmin etmek imkansız ama umarım bizim için iyi geçer.”


Yorumlar

  1. Brawn bu hafta sonu avcunu yalar bence.Onların tek artısı Mercedes motorunun düzlüklerde iyi olması.Ama bi galibiyet mücadelesi veremezler.Hava sıcak olacaktır tahminim.

  2. mustafa maraş avatarı
    mustafa maraş

    monza hızlı bir pist.brawna uyacakmı belli değil,ayarları iyi olursa rubensin sevdiği ve başarılı olduğu pistlerden ilk üç içinde bitirebilir.

  3. rubbens ile button arasında kıyasıya mücadele bekliyorum. biri şampiyonluk için puan farkını arttırmaya çalışan bir pilot , diğeri de iyi bir momentum yakalamış olan tecrübeli pilot…

  4. ufak bir hatırlatma, efsane F2004 ile rubens monza'da pole position kazanmış, yarışı 1. bitirmişti. ve monza'nın pist rekoru rubens'e ait. hızlı bir araçla rubens burada tekrar başarılı olacaktır.

  5. ulaş bilir avatarı

    hadi barichello buttonun önünde bitirirsin inş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir