Massa Estetik Ameliyatı Oldu

yazar:

kategori:

Ameliyat yaklaşık 4.5 saat sürdü ve Massa hastanede kısa süre kalmasının ardından evine gidip rehabilitasyon çalışmalarını sürdürecek.

Ferrari takımı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Massa’nın bu sezon yarışamayacağını ancak gelecek seneye tamamen hazır olabileceğini belirtmişti.

Brezilyalı sürücü Massa, Macaristan GP sıralamalarında kafasına vuran bir yay parçası nedeniyle Macaristan’da bir süre yoğun bakımda kalmış ancak daha sonra iyileşince Brezilya’ya gitmişti.

İtalya’dan itibaren Massa’nın yerine Giancarlo Fisichella Ferrari’de yarışacak.


Yorumlar

  1. kurban olurum ben ona! onun yerinde başka biri bu kazayı geçirseydi kurtulma olanağı olmazdı diye düşünüyorum ama o mucize denecek şekilde toparladı kendini. ah be bitanem dön artık inan sensiz çekilmiyor bu hayat!

  2. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    tabi basınçtan yara olan yerler açılabiliyor. mesela uçak pilotu olmak isteyenlerin vücudunda herhangi bir ameliyat izi olmaması lazım basınçtan patlar yoksa. pilotlar F1 araçlarında 5 G-kuvveti yiyiyor birde savaş uçaklarındaki pilotları düşünün.

  3. niki lauda 76 nürburgring'de ferrari ile kaza yapmış, 3. derece yanıklar oluşmuş, kemiklerinin bazıları kırılmış, ve zehirli gaz yüzünden akciğerleri zarar görmüş. 6 hafta sonra kafasında bandajla italya gp'ye katılmış ve 4. sırada bitirmiş. bitirdiği sırada bandajından dışarı kan taşıyormuş. bu adamları hızlı olmaktan, cesur davranmaktan alıkoyabilecek tek şey ölümdür.

  4. Yorum yapmak için geç olabilir ama Massa'nın iyileşeceğine inanıyorum ve eskisi gibi olacak. F1 tarihinde ölümcül kaza yapıp da geri dönenlerin sayısı çok. Mika Hakkinen 1995'te ölümden dönmüştü ve eğer boynuna delik açılıp solunum yapması sağlanmasaydı ölecekti de. Niki Lauda, suratı tamamen yandıktan sonra estetik ameliyatla geri dönmüş 1976 yılında. Massa'ya inanıyorum.

  5. Massa çok istekli görünüyor bu sevindirici.Herkes de görecek Massa eskisi gibi gaza basacak ve başarılara devam edecek.Brezilyalı ruhunda var.Umarım herşey iyi olur onun için

  6. bana göre massa bitmistir. isin psikolojik yönü bir kere böyle ciddi bir kaza gecirdin artık istesende gaza eskisi gibi basamassın.sonra oglun olmus ve yanında sevdigin esin ,geride onları elbette düsüneceksin . kaldı birde isin fiziksel yönü var .kafaya darbe alan biri ilerki yaslarda baska sorunlarla karsılasma imkanı var.

  7. buzadam kimi avatarı

    gercekten cok hızlı iyilesiyor. 2009 olmazsa 2010 da onu kesinlikle pistlerde gorucez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir