Renault, FIA'ya Mektubunda İddiaları Reddetti

yazar:

kategori:

Bilindiği gibi Renault takımının geçen seneki Singapur yarışında bir hileye başvurduğu yönünde iddialar var. Bu iddialara göre takım patronu Flavio Briatore ve Pat Symonds, gece yarışında özel bir turda Nelson Piquet’e bir kaza yapması yönünde talimatı bir önceki gece vermişti.

Piquet’in bunu yapması karşılığında ise 2009 anlaşması da güvence altına alınacaktı.

Ünlü babası tarafından kariyeri takip edilen Nelson Piquet, takımdan ayrıldığında çok kızgındı ve bir basın açıklamasında görev süresinde garip durumlar olduğunu imâ etmişti.

Bununla birlikte Brezilya’dan Globo TV, Singapur GP’nin ısınma turunda Piquet’in attığı spinin, bu olay için bir alıştırma olduğunu öne sürmüştü.

İspanyol AS gazetesi, bu ay sonlarında Paris’te yapılacak olan olağanüstü Dünya Motor Sporları Konseyi’nde bu iddiaları şiddetle reddedeceğini söyledi.


Yorumlar

  1. Flavio ya yakisir ne demek oluyor kardes? Flavio ******** bir adammi sence birak flavio'yu kesinlesmemis bir seyi herhangibirine karsi yakisir demek cok cirkin bir dusunce kusura bakma..

  2. ben bunlardan herşeyi beklerim…

  3. Valla denildiği gibiyse Renaulta Mclarene 2007 de verilen ceza benzeri bir ceza gerekebilir.Kimseyi suçlamıyorum ama denildiği gibiyse çok çirkin bir olay.Ancak böyle olduğunu düşünmek istemiyorum.En azından Alonso gibi bir pilota yakışmaz.Flavio ya yakışır tabi ama Fernando gibi kaliteli bir pilotun ihtiyacı yok.Bekleyip göreceğiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir