Manor Malezya’da Yarışmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Manor takımı, gittiği Avustralya’da yarışamamasının ardından sıradaki yarış Malezya’da normal bir şekilde yarışmayı umduğunu açıkladı.

2015 kurallarına uydurulan aracı son anda Avustralya’ya yetiştirmeyi başaran takım, yazılım sorunları nedeniyle hiç piste çıkamadı.

Graeme Lowdon “Avustralya’da çok fazla gelişme kaydettik ve cuma gününün geç saatlerinde bazı büyük adımlı adımlar attık. Bu yüzden neredeyse istediğimiz yere ulaştık ve herkes kendisine güveniyor.”

“Açıkçası Avustralya’da zamanımız yetmedi ancak Kuala Lumpur’a gidene kadar her şeyin çok daha normale döneceğinden eminiz.”

“Araçlar direkt olarak Avustralya’dan Malezya’ya gidiyor. Bu yüzden iki haftalık ara olmasının avantajı yok. Avrupa’da iki hafta ara olduğunda araçlar fabrikaya dönüyor.”

“Bu yüzden Malezya’daki garaja girene kadar araca dokunamayacağız.”

“Ancak orada çalışma oranını sürdürürsek her şey normal olur.”

“Araçlar mekanik olarak tamlar bu yüzden fiziksel olarak bir sıkıntı görünmüyor. Öyle olunca insanlar araç tamamlanmışken niye hareket etmediğini soruyorlar.”

“Dışarıdan ne kadar emek sarf ettiğimizi görmek zor çünkü sürüş yapamadık.” dedi.


Yorumlar

“Manor Malezya’da Yarışmayı Umuyor” için 2 yanıt

  1. gelecek zamanlardaki haber başlıklarından biri ;

    ” Manor 2015’te yarışmayı umuyor “

  2. cobriatti44 avatarı

    Fia bir el atsada Manor’a yarıştan önce reklam çekimi hakkı tanısa, hiçmi değil 1-2 saat ekstradan araçla uğraşma zamanı yakalar takım fırsat bu fırsat. Yoksa işleri hala çok zor hem aracı yürütmeleri lazım hemde bir an önce hızlanıp Hamilton’a 6 saniyeden yakın olmaları lazım yarışa başlayabilmeleri için…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir