Bottas, Malezya’da Dönebilmek İçin Çalışıyor

yazar:

kategori:

2015 Formula 1 Şampiyonası’nın ilk yarışı Avustralya’yı sırtında doku yırtılması nedeniyle kaçıran Williams pilotu Valtteri Bottas, sıradaki yarış Malezya’ya katılmak için hazırlanıyor.

Avustralya’da sıralamalarda bir anda sırtında ağrı duymaya başlayan Bottas hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yapılan kontrollerde Bottas’ın sırtında dokularda küçük bir yırtılma olduğu anlaşıldı ve Bottas’ın yarışmasına izin verilmesi.

Takım Patronu Claire Williams “Valtteri’yi ve Malezya’da kokpite dönme kararlılığını tamamen destekliyoruz.”

“O mümkün olan en iyi tedaviyi görüyor ve tekrar zinde olmak için her şeyi yapıyor.”

“Bu süreçte ona yardımcı olmak için her şeyi yapıyoruz ve onu tekrar yarışırken görmek istiyoruz.”

“Avustralya’da FIA tarafından yarışacak kadar iyi görülmediği için Malezya’da perşembe günü doktorlardan onay alması gerekecek.” dedi.

Williams, Bottas’ın sıcaklık koşullarına ve saate daha kolay alışmak için Endonezya’ya gittiğini ve tedavi sürecinin orada sürdüğünü söyledi.

Olur da Bottas yarışamazsa yerine kimin katılacağı bilinmiyor. Takımdan yapılan ilk açıklamada Susie Wolff’ün böyle bir şansının olmayacağı söylenmişti.


Yorumlar

“Bottas, Malezya’da Dönebilmek İçin Çalışıyor” için 3 yanıt

  1. geçmiş olsun tekrar adamım.Williams fanı olmama rağmen,bu adamın ilk yarışından sonra,onun çok iyi bir pilot oldugunu anlamıştım.Millet deli gibi dalga geçiyordu forumlarda..Massa’ya da bu sene büyük fark atacaktır.Bu arada dipnot; o ne hal,tüp mü patladı yüzünde bu adamın :))

  2. Bari susie yarışsada arkalarda McLaren pilotları yalnız takılmasalar 🙂

  3. OtonomAktor avatarı

    noluyor bu f1 pilotlarına anlamadım. geçmiş olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir