Trulli Toyota Galibiyetini Beklemekten Sıkılmış

yazar:

kategori:

İtalya pilot Belçika’da ikinci sıradan başladığı yarışta galibiyet için umutluydu ancak ilk virajda Nick Heidfeld ile temas etmesi onu hayal kırıklığına uğrattı.

Podyumun en tepesine çıkmak için önünde beş yarış kalan Trulli artık tahmin yapmak istemediğini belirtiyor.

“Artık tahmin yapmaktan vazgeçtim çünkü kimse neler olacağını bilemiyor.  Spa’da gerçekten iyi bir şansım vardı ama ilk virajın ardından her şey bitti. Yarışamamak başınıza gelebilecek en kötü şeydir.”

Monza’da KERS’li araçların performansının yüksek olacağı düşünüldüğünden Toyota burada da pek şanslı görünmüyor.

Ancak Trulli, “Kazanmak için şansa da ihtiyacınız vardır. Her zaman kötü şans olmaz. Bazen şansa ihtiyacınız oluyor çünkü biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama işler bizim yararımıza olmak istemiyor gibi görünüyor. Hayal kırıklığına uğradım çünkü Spa’daki durum inanılmazdı. Hiçbir hata yapmadım ama yine de işler yolunda gitmedi. Gerçekten yazık oldu.” diyor.


Yorumlar

  1. monza çok hızlı bir pist. toyota bir kaç yarıştan beridir en hızlı turları alıyor, eğer gayret ederse iyi bir sonuç alabilir düşüncesindeyim.

  2. toyota da senden bir galibiyet beklemekten sıkılmış olacak ki, %50 maaş indirimini kabul etmene rağmen bile seni gönderiyor jarno. önlerden başladığın yarışların sonuçlarına biraz bakarsan anlarsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir