Ferrari, Santander'i Duyurmaya Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Son haftaların önde gelen spekülasyonlarından birisi İspanyol Santander Bankası’nın 2010’da Ferrari’nin sponsoru olacağı ve Fernando Alonso’nun Ferrari’ye katılacağıydı.

Santander 3 seneden bu yana Mclaren’de sponsor ve bu sene sonunda anlaşma bitiyor.

Ferrari perşembe günü Monza’da bir basın toplantısı olacağını duyurdu ve bu toplantıda Ferrri Başkanı Luca di Montezemolo ile Santander Bankası Başkanı Emilio Botin’in olacağı açıklandı.


Yorumlar

  1. ferrari'nin massa dönecek açıklamasında bulunması ve alonso komple spekülasyondur açıklaması yapmaması cidden ayıp bir şey…yani liderlik vasfı sıfır, kompleksli, vasatın üstünde bir pilotu savun, Raikkonen'i milletin diline sakız et! ama bu takım 2 senedir öyle komik şeyler yapıyor ki, biz burdan gülmeye devam ediyoruz. dön Kimi; dön ki "gridin en iyisi" Alonso'yu (!) görsünler!..

  2. Kimi leri bu anlaşmaya fena bozulmuş.. Durun bakalım belki göndermeyiz..

    Kimseye satamazsak turşusunu mu kuracağız, yarıştırırız elbet.

    Merak etme Bora'cım,uğraşmassınız bile eğer isterseniz tabi ki.
    Kimi'nin şu an itibariyle ne bir takıma ne de bir kimseye ihtiyacı var,Kimi koltuk bulur,sorumsuz ve pilotajı 0 olan arkadaş aynen devam eder,ne istiyorsa yapmaya…

  3. zafer çevik avatarı

    görkem cidden anlamadım
    eksiyide ben vermedim

  4. Remzi Ersoy avatarı

    Santander önemli bir sponsor olabilir ama kiminin ferrari ile 1 yıllık daha sözleşmesi olduğu ve ferraride kalmak istediği bir gerçek.eğer kimi bi takımda kalmak istiyosa onu takımdan uzaklaştırmak hata olur.

  5. tebrikler umut kardeşim beni anlayan çıktı

  6. Kimi Ferraride kalacak. Basın fazla abartıyor..

  7. Laf ortaya üzerine alınmak isteyen alınır.

  8. birileri benim yorumlarımdan rahatsızsa yüzüme yazsın anlaşırız

  9. Australia motor arızası motor arızası
    Malaysia Kimi Räikkönen kazandı
    Bahrain Felipe Massa ikinci
    Spain Kimi Räikkönen kazandı
    Turkey Felipe Massa üçüncü
    Monaco Lewis Hamilton yarışa ikinci sıradan başlamışken,massa tarafından önü kapatılıp sonraki olaylar
    Canada Robert Kubica hamilton tarafından arkadan çarpılıp muhtemel birincilikten edildi.
    France Felipe Massa kesin kazandı denilen yarışı egzoz borusu patlayıp ikinci bitirdi.
    Great Britain Lewis Hamilton yağışlı hava dördüncü
    Germany Lewis Hamilton en kötü yarışı
    Hungary Heikki Kovalainen üçüncü
    Europe Felipe Massa motor sorunu yarış dışı
    Belgium Felipe Massa belçika son tura kadar harika yarış sonra yagmur ve hamilton kurnazılıgı gaza gelip kaza
    Italy Sebastian Vettel 14.sıradan kalkma lastiklermi yanlış takılmıştı neydi.
    Singapore Fernando Alonso yarışı alacak yakıtı varken piguet olayı.hafif hamilton ve massa daha agır deposu vardı.
    Japan Fernando Alonso ücüncü
    China Lewis Hamilton massaya geçilip ikinciliği verdi.üçüncü
    Brazil Felipe Massa üçüncü,massaya yardım

  10. bence ferrariö alonso birleşmesi 2011 de olacak gibi yarını bekleyelım gorelım

  11. herkes kafasına göre yorum da yapıyo yalan gerçek bişeyler anlatıyor da kımı kalırsa bu alonso ve massa cılar ne dicekler acaba massa nın daha 2010 için bile yarışıp yarışmayacağı belli değil kim nere gidiyor hayret bişi varmı kımı den daha iyisi f1 de şu an pilotların bi geçmişine bakın bakalım kim nerde görülüyor hemde çok açık farkla

  12. kimi nereye giderse gitsin her zaman favori olacak, ama kırmızı ona çok yakışıyor 🙂
    bu takımda bir sevimli bir cool adama alıştık, umarım böyle devam eder, değişecekse de değişen felipe olsun 🙂

  13. zaten gitmeyecek ki ondan şüphemiz yok tabiki yarışacak

  14. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Kimi leri bu anlaşmaya fena bozulmuş.. Durun bakalım belki göndermeyiz..

    Kimseye satamazsak turşusunu mu kuracağız, yarıştırırız elbet.

  15. kimi gidici büyük ihtimalsantander alonso şartı ile takıma ana sponsor olucaktı demekki anlaşma sağlanmış

  16. kimi gidici büyük ihtimalsantander alonso şartı ile takıma ana sponsor olucaktı demekki anlaşma sağlanmış

  17. kimi senin ne kadar düşmanın varmış be bunları gördükten sonra adam dahada kamçılanıyor.yarın ola hayır ola açıklama bi yapılsın yorumları göreceğim şunun şurasında zaten ne kaldı ki

  18. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    kimi ye ferrari ayıp ediyor. massa kesin yarışacak ifadeleri duyuyoruz. alonso haberlerine kesin böyle birşey yok demiyorlar. o zamanda kimi yollanacak dedikoduları doğal olarak ortaya çıkıyor.

  19. ecrin deniz avatarı

    kiminin ferraride kalmasını isterim. en azından sözleşmesi bitene kadar! ama sanki kimi ve ferrari takımının yapısı pek uyuşmadı,ilk geldiği günden beri ferrari ve kimi arasında bişeyler eksik gibi geldi hep! belki de sıcak ferrari takımına fazla buz gelmiş olabilir,bilemiyorum. mclarende tanımış olduğumdan da olabilir ama mclarene daha bi uyuyor kimi! gidecekse de umarım mclarene gider…

  20. Ferrari'ye hayırlı Ugurlu olsun yeni sponsoru…Alonso'nun da seneye Ferrari'de olması dilegiyle.

  21. Katılmıyorum. Kimi istikrarsız bir pilot 2008 de neredeydi ? Her zaman takımı sırtlayacak bir pilot degil. Massa ise inanılmaz çalışkan ve azimli bir pilot her zaman kazanmaya oynayacak bir pilot.

  22. f1 medyasını hiç anlamıyorum giden neden kimi oluyor belki massa gidecek… bence öylede olmalı kimi massadan çok daha kaliteli ve çok daha popiler ferrari gibi bir takımda massanın yerine kiminin yarışması hem reklam hemde kalite açısından daha mantıklı geliyor bana… saygılar.

  23. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Zafer, Michael Schumacher'e de hem yazık hemde ayıp olmuştu :/

  24. zafer çevik avatarı

    merhabalar. ben bir alonso taraftarı olarak, elbette desteklediğim pilotun ferraride olmasını isterim. fakat şu da varki; kimi çok kaliteli bir pilot. eğer bu şekilde ferrariden uzaklaştırılırsa hem yazık, hemde ayıp edilmiş olur. saygılar.

  25. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Sigara yasağı bu sene başlamadı.. Daha öncede vardı, buna rağmen Marlboro anlaşmayı bozmadı ve devam edildi. Ferraride sadece barkodu görünsün diye bu kadar para ödedi…

    Anlatmak isteğim buydu.. ne zaman biteceği umurumda değil

  26. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    şu an yağmur yağıyor…yağmur yağarken yapılan dualar daha çabuk kabul olurmuş..açtım ellerimi dua ettim…Allahım kimi nin hakkını kimseye yedirme…onun onurunu birilerinin elinde oyuncak etme…amin…

  27. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    aslanları kedilere boğduranlar bir gün gelir acısını çekerler. hatalarını anlarlar. inşaallah böyle bir hata yapıpta kontratı devam ederken kimi raikkoneni harcamazlar. bu çok aşağılıkça bir davranış olur. ha biter kontrat yenileme kardeşim. zannetmiyorum böyle bir hata yapacaklarını…görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler…eğer böyle bir açıklama olursa bu şuminin ferraride hakimiyetinin devamı demektir. vesselam..

  28. Ferrari nin ana sponsoru Marlboro dur..ve bu sene uzun ortaklıkları bitiyor..yanlış bigilendirmeyelim insanları…

  29. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Her takımın sponsor desteğine ihtiyacı vardır. Bunu inkar etmek mümkün değil.. Ama bazı takımlar bu konuda daha esnek olabilir. Marlboro sadece barkod için senelik 50 milyon $ yakın para ödüyor Ferrariye…

    Bence açıklama yapılmadan söylenen herşey askıda kalır.. Hani Takımımdır Ferrari ama neler yaptıklarına bende akıl erdiremiyorum. Şu Rossi meselesi mesela; Nerden çıktı, nasıl bir mantık çözemedim.

  30. faruk sapmaz avatarı

    sanırsam bu hafta güzel şeyler olacak…fernado alonsonun ferrariye geçmesini en çok rekabetçi bir araba ile yarışmasını istediğimdendir…umarım bol heyecanlı yarışlar bizi bekler

  31. mclarenci mp4 avatarı
    mclarenci mp4

    zfr , küçülmekle ne alakaası küçülmenin eşiğiymiş. ferrarinin kaynakları çok büyük en az sponsor sayısıyla yarıştılar kac sene araçda ana sponsor yok ve illaki sponsor alalımda demiyorlar buda ferrarinin ihtiyacının cok olmadıgını gösteriyor.

    alonso ve santander bir takıma geçince takım dağılyorsa bizim takım neden o sene dağılmadıda son tura kadar şampyinlugu kovaladık 🙂

    ferrariyi niye savundum biraz alakalı yorum yap insaf ya nerden alaka kurduysan. hatta ben inanıyorumki ferrari dahada güçlü olacaktır. ve güzel bir rekabet ortamı olacaktır bizimle.

  32. elif çivici avatarı

    açıkçası ben bu anlaşmanın sadece santander olacagını düşünüyorum..alonso işi olursa bile 2011 e olabilir.kimi nin artan performansı yerini saglamlaştırmış durumda,massa nın da yeri garanti zaten..he gönül ister ki başka şeyler olsun ama sanırım bu tablo oluşacak..alonso 2010 da renault da.

  33. ferrari yavas yavas dagilmanin baslayacagi yer ve gune gidiyor makus talih ferrariyi orda ferrarinin evinde monzada bekliyor bakacaz artik alonsonun santanderinde destegini alarak ferrari koltuguna oturmasi ferrari icin dagilmanin yada kuculmenin baslangici olucak ve bu durum hem mc larenin hemde diger takimlarin ferrarinin cok onune gececeginin baslangici olucaktir ve hamilton bir kac sene arka arkaya sampiyon olucaktir rakipsiz bir sekilde her yarisa ambargo koyacaktir benden soylemesi ve son pismanlik fayda etmeyecek bunu yazin bir yere gun gelir hatirlatirim

  34. Alonso Renaultta kalsın ya 🙁

  35. sitedeki bütün arkadaşlardan özür diliyorum o hariç kusura bakmayın sizleride yordum malüm daha bu habere yazmıycam

  36. ecrin deniz avatarı

    alonso haberi de aynı gün mü açıklanacak acaba?

  37. arkadaşım sitenin kimsenin olduğu yok. sen beğenmediğin her yorumu o şekilde karşılarsan ve alakasız bir yorum olursa kaldırılır. ben olsam benimkisi de kaldırılır.

  38. eyvallah nasıl olsa site sizin silin

  39. fer-rari arkadaşım haberin içeriği belli konusu belli, niçin üstüne basa basa diğerlerinin yorumuna cevap vermeye çalışıyorsun. öyle olursa yorum illaki kaldırılır. lütfen.

  40. Ortada ben tartışma çıkartmak isteyen birilerini göremiyorum. Nereden çıktı acaba böyle bir düşünce ?

  41. böyle olacağını tahmın ettiğimden değil sadece istediğimden söylüyorum. kimi-alonso seneye başarılar. ''inşallah bu yılkinden çok daha güçlü bir ferrari ile kaldığımız yerden devam edeceğiz.''

  42. mclarenci mp4 avatarı
    mclarenci mp4

    alonso ferrariye. raikkonen mclarene muhteşem kapışma.

  43. massa-alonso ikilisine seneye başarılar. inşallah bu yılkinden çok daha güçlü bir ferrari ile kaldığımız yerden devam edeceğiz.

  44. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    Ferrari perşembe günü Monza'da bir basın toplantısı olacağını duyurdu ve bu toplantıda Ferrri Başkanı Luca di Montezemolo ile Santander Bankası Başkanı Emilio Botin'in olacağı açıklandı.
    *** bu cümleden sonra %100 acıklayacaklardır…

  45. ulaş bilir avatarı

    hadi hayırlısı fernando alonso ferrari waowww. inş ben alonsoya coktan kırmızı tulumu giydirdim inş bu sene gerceğini alonso giycek 🙂

  46. Monzada açıklanacak işte Alonso Ferraride.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir