Ferrari: Fisichella 2010'da Başka Takımda Yarışabilir

yazar:

kategori:

Giancarlo Fisichella’nın 2010 için Ferrari yedek pilotluğu anlaşmasını imzalaması İtalyan pilotun yarış kariyerinin bu sezon sonunda son bulacağı anlamına geliyordu ancak Fisichella 2010’da yeniden yarış koltuğunda olabilir.

Takım patronu Stefano Domenicali bu konuda “Onun diğer takımlarda yarışmasını engelleme şartımız yok. Tam tersine, bu şekilde kendini daha zinde tutacaktır.” dedi.

Fisichella’nın yeniden Force India’ya dönebileceği ya da Ferrari ile motor anlaşması bulunan Toro Rosso’ya geçiş yapabileceğini konuşuluyor.


Yorumlar

  1. mclarenci mp4 avatarı
    mclarenci mp4

    zfr denen adam, ne bu ferrariyi kötüleme merakı sende ya , bir sürü mesajda ferrarici olarak takımını kötülüyorsun. ama hiçbirindede alakası yok bir mesajda yok ferrari dagılacak batacak diyorsun bunda da takım ne oldu boyle ferrari saçmalıkları diyorsun alakası ne saçmalıkla kardeşim yarışmaya izin verdiyse ne olmuş yani adam iyi bir pilot yarışacak tabi. bana göre seneyede cok kolay koltuk bulacaktır.

    zaten senin bu mesajlarından sonra provakatör oldugun cok belli oluyor, ferrarici gibisin ama degilsin !! , takımı ferrarici gibi görünerek kötülüyorsun. yazdıgın bircok mesajında takımın bir tane olumlu yanını belirtmiyorsun. e artık gerçek kimligine dön.
    mclarenciysen gel bizim gibi adam gibi yorum yap. bana göre bircok ferrarici arkadaşlarda anlamıştır zaten senin doğan görünümlü şahin oldugunu 🙂

  2. toro-rosso'nun ferrari motoru kullanacağından bu kadar emin olmamak gerek. formula 1 de herşey çok çabuk değişim gösterir. (bağlayıcı sözleşme olsa bile)

  3. ya bu takima ne oldu boyle nerden nereye artik klasiklesmek uzere ferrari sacmaliklari ve bir ferrarici olarak her yeni sacmalikta biraz daha soguyorum ferrariden bu nasil is yaaaaa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir