Schumacher'den Fisichella'ya "Kulübe Hoşgeldin"

yazar:

kategori:

Felipe Massa’nın kazasının ardından Ferrari’de kokpite Luca Badoer oturmuştu ancak beklenen performansın verilememesi üzerine İtalyan takımın yeni sürücüsü Giancarlo Fisichella oldu.

Fisichella hakkında konuşan Schumacher “Fisichella’yı yol güvenliği organizasyonunda gördüm. Kesinlikle onun için Monza’da iyi dileklerde bulunuyorum.”

“Yıllardan beri birbirimizi tanıyoruz ve hâlâ bazen birlikte futbol oynuyoruz. Onun için Ferrari sürücüsü olmanın ne anlama geldiğini tahmin edebiliyorum. Öyleyse:  Kulübe hoşgeldin Giancarlo.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Yorumsuz…Ne diyeyim artık.

  2. Giancarlo'ya başarılar, aşağıda Fisi-Schumi haberine Kimiyi ve saçma sapan şeyleri alet edenlere ise akıl fikir diliyorum. Fisico için çok önemli bir olaydı bu taraflı tarafsız herkes sevindi, Schumacher'de oldukça sempatik bir açıklama yapmış ve onu desteklemiş, buradan kimiye atlayanların amacı ne hiç anlayamıyorum, Kimi'de eminim zaten Schumi'den başarı dileklerini alamadığı için lastiklerini ısıtamıyordu değil mi(!)

  3. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    erdal altundağ seni seviyorum…son derece haklısın.

  4. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    abdullah abi hürmetler yahu bu ne vazife aşkı maaşaallah…sen yatmadınmı hala…enteresan. abi vallahi kelimeleri çok dikkatli seçiyorum. saygılar hayırlı geceler…

  5. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    mehmet yılmaz olay doğrudur. kimi hiçbir işide olsa gitmez. kimsenin ayağına…bu tarz konularda her zaman yalaka birileri bolca olacağından rating endişesi olmayan kimi öyle yerlere gitmez. adam f1 e başladığı ilk yılda bile kendi halinde yalnız takılırmış. ben çok seviyorum kimiyi…bir videosunda şumiyle alakalı bir kötü laf sarfettiğini gördüm ama şaka yollu..onun dışında kimse hakkında kötü konuştuğunu duymadım. bir garip insan…kuzeyin asil finlandiyalısı…akzambaklar ülkesinin insanı…

  6. KIMI THE KING… lütfen bu gece sakin ve başkalarına cevap doğuracak yorumlar yapma. lütfen

  7. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    massa the best e bir cevap daha evet telefon doğru fakat o telefonu todt uzatıyor şumi seni arıyor diye kimi açmadan kapatıp todta iade ediyor(bakınız f1 racin dergilerine). bilgi yanlış massa no best efendi…

  8. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    bu arada massa the bestin yorumuna dikkat(massa no best). bozacının şahidi şıracı bakın nasıl koruyor şumiyi…eee nede olsa yerine bıraktığı adam massa..işte burada yine kiminin karakter olarak inanılmaz üstünlüğü ortaya çıkıyor. bir tarafta 2.pilotluğu kabul eden bir massa…diğer tarafta daha 2.yılında(2002) ferrariden 2.pilotluk teklifi alan fakat 2.pilotluk olduğu için kabul etmeyen kimi(bakınız o yıllardaki f1 racing dergilerine)…işte fark bu…her zaman asil her zaman beyefendi her zaman centilmen huzurlarınızda kimi raikkonen…

  9. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    berkhana sonuna kadar katılıyorum. ben 3 yıldır bir kere kimi ile şumiyi yanyana görmedim. geldiğinidede hoşgeldin demedi. gerçi sebebi belliydi kimi olmasa şumiyi zorla emekli etmeyeceklerdi. jean todt un oğlu massanın meneceri. geçen sene şampiyon olmuş bir pilota 2.pilot muamelesi yapıp her sıralama turuna ağır araçla çıkarıp kimi nin konsantrasyonunu mahvettiler. adam ağzını açıp tek kelime söylemedi. alonso olsaydı feryadını kundaktaki bebekler duyardı. adamın halı tüccarı kılıklı meneceri olursa böyle olur. kimi yalnız adam her yönüyle…olsun yinede gridin eşit şartlarda en iyi pilotu. temennim o ki tekrar mclarene dönsün mclaren kimi gitti gideli*** muhteşem araç veriyor pilotlarına ben hamiltonun bir kere dahi araç arızasından yolda kaldığını görmedim. gören varsa söylesin yağmurlu havalarda açık üstünlüğü olan bir araç geçensene geçmediği adam kalmadı. bu aracı kimiye verselerdi en az 3 yıl şampiyon olmuştu. nasip…kaçan balık büyük olur. ama kiminin önünde daha uzun yıllar var. şumi 30 undan sonra 5 sefer şampiyon oldu. kimi için neden olmasın.

  10. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    mesela ben genel yarıs haberı dısında hasbelkader bırılerının torpıllı(todt-pılotun adı bellı) pılotu hakkında asla yorum yapmam.cunkı benım ıcın hıc bırsey fade etmıyordur.

  11. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    bırılerı soz konusu kımı raıkonen ıse herseyı bılıyor.gecen sene monza dakı podyum torenıne neden bakmıyorlar.kımı ıle schumı nın fazlaca samımı sarılması nı gormeyen gozler var mesela.ıslerı guclerı karalamak.su ramazan ayında allahtan tek dılegım var.ınsallah kımı ferrarıden gıder.force ındıa ya gıtsın ama gıtsin.
    ferrarı todt un trpıllı pılotuyla samp olsun.

  12. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    bazı arkadaşlar işi gücü bırakmış sadece basarılı bir pilotu karalamaya çalışıyor.Arkadaşım sen nereden biliyorsun, adam hacetini yaparken sen orada mıydın? fesuphanella…

  13. sevgin mutlu avatarı

    Evet Kimi'de telefona bakmak istememişti diye hatırlıyorum. Bu aslında hoşuma gitmişti. Kendi kişiliği böyle bir insan ve Schumi Fisi için mutlu olduğu ve ona moral vermek içide böyle bir açıklama yapmıştır diye düşünüyorum.

  14. şunu da ekleyeyim, raikkonen ferrari ile çıktığı ilk yarışta galip geldiğinde henüz podyuma çıkarken Schumi telefonla arayarak tebrik etti.

    geçen yıl raikkonen sıralamalarda lastik ısısını artıramadığı için geride kaldığını söylüyordu. en azından daha ağır depoyla başlangıç yaparak pit stratejisiyle bir kaç geçiş yapmak istiyordu. felipe'nin ise zaten sıralamalardaki başarısı belli. böyle bir problemi olmadığından hafif depoyla pole için mücadele ediyordu. raikkonen için bu stratejinin seçilmesinde schumi'nin payı varsa eğer, bunun için schumi'ye teşekkür bile etmeleri gerekir. yoksa zaten önlerde başlayamayan raikkonen, bir de hafif depo dezavantajıyla pitlerde yer kaybedecekti..

  15. brezilya 2006 efsanenin son yarışında futbolcusundan sanatçısına kadar bir çok ünlü isim gride gelip Schumi'yi uğurlarken birileri çiş yapma bahanesiyle 100 mt. ilerde tek başına dikiliyordu. hangi dileği hak etmiş Schumi'den?

  16. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Kimi Raikkonen geldiğinde en ufak bir iyi dilek okumadım bilmem yanlış mı hatırlıyorum. Eğer Raikkonen giderse bunda Schumi'nin katkısı ne kadar olacak? Massa'nın geçen sezon her sıralama turunda Kimi'den hafif olmasında ne kadar Schumi'nin payı? Bunlar konuşulması gerekn konular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir