Alonso’nun Kazası Sigorta Şirketlerine Pahalıya Patlamış

yazar:

kategori:

La Gazzetta dello Sport’a göre Fernando Alonso’nun Barselona testlerindeki kazası sigorta şirketlerine 1.8 milyon avroya patlamış. Gazeteye göre İspanyol pilot ve McLaren ödemeleri alabilmek için doktorların tavsiyelerine uymak zorunda kalmışlar.

Takımlar kontratlarda sürücünün her yarış için uygun sağlığa sahip olması gerektiği maddesini kullanıyor. Alonso Melbourne’de yarışamayınca 2015 kontratı olan 34 milyon avro’nun bir yarışlık karşılığı olan 1.8 milyon avroyu alamamış.

La Gazzetta’ya göre sigorta şirketleri ödemeyi yapabilmek için kazanın sorumlusunun takım olmaması gerektiğini söylemiş. McLaren araçta teknik bir sorun olmadığını söylemişti.

Ron Dennis: “İnsanların inanması zor olabilir ancak bu sadece rüzgardan kaynaklanmış olabilir.”

“Bir anlık bir kontrasyon kaybı olması mümkün, çünkü Fernando virajı tam hızda dönmüyordu. Ortada oldukça fazla aptallık var, hep de böyle olmuştur, ona kesinlikle elektrik çarpmadı.”


Yorumlar

“Alonso’nun Kazası Sigorta Şirketlerine Pahalıya Patlamış” için 8 yanıt

  1. Vaay vaaaay,yaris basina 1.8milyon euro mu??? Bu nedir arkadas. Paralar paralar. dunyada sadece 10-20insanin yaptigi isi yapmak bunu gerektiriyor olsa gerek.ben de en cok para konusuna takildim acikcasi :-))

  2. Araçta bir arıza var ama sigorta şirketinden para almak için “rüzgardan oldu” lafını atmışlar demek.

  3. Bu adamın olduğu yerde neden böyle kötü olaylar dönüyor, anlamak mümkün değil.

  4. Sigorta şirketinden para alabilmek için yarışmamış yani.

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    ne kazaymış arkadaş dallandı budaklandı bitmedi bir türlü.

    Haberden de bişey anlamadım yeminlen. Sigorta şirketi hangi durumda para ödüyormuş bunu anlamadım.

    1. Alonso yarışsaydı yıllık kazanci olan 34 milyon avronun yarış basına Düşen 1.8 milyon avrosunu doğal olarak mclaren ödeyecekti Alonso’ya. Ama Alonso yarişmadığı için o parayı sigortadan aldılar ve parayı alonsoya sigorta şirketi verdi. Mclaren da 1.8 milyon avro kar yapmiş oldu. Yalanlarla dolanlarla hala gercegi belli olmayan bu kazadan Benim Anladığım buydu :)))

      1. F_Alonso Diaz avatarı
        F_Alonso Diaz

        Valla bi yalan dolan var gerçekten. Bu adam ne kazalar yaptı, keza diğerleri de öyle. McLaren kesin birşey saklıyor bence. Ben elektrikten supheleniyorum. Bu kadar deyken bu kadar yamulmaz bu adam.

  6. bakalım ne kadar daha karışacak ortalık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir