Raikkonen, Fisichella İle Üçüncülüğü Kazanacaklarına İnanıyor

yazar:

kategori:

Raikkonen, Fisichella ile birlikte Ferrari’yi sezon sonunda Brawn GP ve Red Bull takımlarının arkasından 3. yapabileceklerini düşünüyor.

Raikkonen “Yeni bir takım arkadaşım var; Giancarlo Fisichella. Onunla her zaman iyi anlaştım.”

“O en uzman sürücülerden birisi ve markalar klasmanında Ferrari’ye 3.lüğü getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

Felipe Massa’nın olmadığı son 3 yarışta Raikkonen, galibiyet ve podyumlar ile birlikte 24 puan kazandı.


Yorumlar

  1. KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS avatarı
    KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS

    emir çolak ve ferrai çok teşekkür ederim.

  2. Emir Çolak avatarı

    İnsanların arkadaşların vs. sevip sevmemeyi Raikkonen'e bağlıyorsan ne ala tamam birşey diyemeyeceğim yanlız bu objektiflikten çok kin ve nefret'e dönüşüyor 🙂 bilmem anlatabildimmi? İsim verdiğime bakma aslında genel konuşuyorum.

  3. Eğer sen BMW'yi sevmeyipte bunu burada söyleyemediğin zaman objektif ortamın anlamı ne ki? bazı yerlerde haklısın evet ama ben sadece Raikkonen'ci olmadığımı aksine onları sevmediğimi belirttim ki KIMI THE KING OF SPA'yı savunuyorsun tarzı yorumlar almayayım diye( Ha gerçekten efendi Raikkonen'ciler var onların başımın üzerinde yeri var o ayrı ) ben kimsenin düşüncelerinede karşı saldırıda bulunmam Kimi'ci arkadaşlara küfür etmedim veya saygısızca bir harekette bulunmadım sadece sevmediğimi belirttim ki hangi Kimi'ci taraftar(lar) olduğunu forumdaki çoğu kişi anlamıştır…

  4. emir güzel bi açıklama yaptın biraz daha sağduyu

  5. Emir Çolak avatarı

    Bazen yorum yaparken cıvıtıyorsunuz klavye'den yazarkende Net aleminde karşınızdakilerinde insan olduğunu unutmayın KIMI SPA böyledir seviyordur birşey yapamazsın,M1chael arkadaşımda üslubuna dikkat etsen iyi olur unutma klavyeden öyle yazmakla olmuyor,Tolga sende BMW taraftarısın biz diyormuyuz böyle şeyler tamam sevmeyebilirsin ama burda yazman bile hoş değil sırf sitedeki bazı kişiler tarafından anti-patik görüyorsun bu sana birşey kazandırıyorsa birşey diyemeyeceğim yazmakta hakkın var tabii, sonuçta geleceğim konu karşımızdakilerin'de bi hayatı olduğu insan olduğu unutulmamalı usluba biraz dikkat lütfen.

  6. adam gibi adamsın .ç. dışı bir pilot

  7. Kimi'den beklenmeyen tarzda bir açıklama (: Sevimli adam bence Kimi… Ayrıca onunla yapılan bazı roportajları okuduğunuzda o kadar da soğuk deil aslında. Kendi tarzında esprili bile diyebiliriz…

  8. Nurettin sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün be kardeşim 😀

  9. karşısında alonso yu gördü galiba aman abi ben yaptım sen yapma ulun kölen olayım tarzında bakmış.(kendisi 2006 da şuminin yerine geçtiğini hatırlar.)

  10. hasan öksuz avatarı

    Bu Formula1 Sen Varken GÜZEL yürü be olum kimi salıver sevinsin sevindirikler sen asil bir şekilde podyumlara çıktığında adamlığını daha bi iyi anlıyom allah yar ve yardımcın olsun

  11. Fisichellanın gelişiyle 3. lük şansımız dahada yükseldi. Bakalım neler olacak.

  12. kimi the king of spa harikasın kardeş

  13. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    Allah Allah…bir kimikolog olarak sıradışı bir açıklama diyorum ben…bilmiyorum arkadaşlar katılırlarmı? öyle takım arkadaşı filan pek övmez ama muhtemelen basının yalan haberlerinden biridir. kimi genelde şöyle cevap verirdi..fisi masa alo şumi farketmez ben işime bakarım basarım geçerim…

  14. raikonen'nin ilk defa finli bir pilot haricinde bukadar nazik ve sıcak konuştuğunu görüyorum.
    anlaşılan kafasına göre birini buldu!

  15. Üçüncülük için yeterli fark var.
    Kovalainen ile biraz zor,Mclaren için üçüncülük.

  16. yanii hiçbirseyin garantisi yokki 3.lüğün garantisi olsun sene başında McLaren nerelerdeydi şimdi hangi konumda bizde elimizden gelenin eniyisini yapıp 3.lük için sezon sonuna kadar savaş verecegiz.

  17. Mclaren mercedes unutuluyor.3.lük öyle kolay değil Raikkonen efendi.Biz neciyiz burda.Monzada gümüşleri duble yaparken görsünlerde bi daha konuşurken 2 kez düşünsünler.

  18. inci incili avatarı

    aslında sen tek başına bile üçüncülüğü getirirsinde neyse hadi.

  19. duygulanarock avatarı
    duygulanarock

    umarım 3. oluruz fisichella yla başarabileceğimize bende inanıyorum

  20. duygulanarock avatarı
    duygulanarock

    çok asil bir pilot şu kimi yaa inş.3 oluruz allah kimiyede fisichella yada kolaykıl versin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir