Hamilton "2010'da Ferrari'li Alonso ile Mücadele Bizi Bekliyor"

yazar:

kategori:

Henüz resmi bir şekilde duyurulmasa da Ferrari’nin gelecek sene Fernando Alonso’yu takıma katacağı söylentiler arasında ve Hamilton bu konuda yorum yaptı.

La Gazetta Della Sport’a konuşan Hamilton “Onunla mücadele etmek ve gelecek 10 şampiyonluğu paylaşmak harika olacak.”

“Alonso ile mücadele keyif verecek ve Ferrari’de olmak onun için harika deneyim olacak. Onunla takım arkadaşıydık ve ne kadar iyi olduğunu biliyorum.”

“Gelecek sene Ferrari ile biz yine şampiyonluk mücadelesi veriyor olacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. Yeter artık Birleşmiş Milletler falan devreye girsin, ABD işgal etsin.Ne bileyim birileri bişey yapsın.Yeterki Alonso Ferrari' ye gitsin artık.

  2. "KIMI THE KING OF SPA"; ilk defa senin bir yorumuna cevap vermek zorunluluğu hissettim. Çünkü "yanlış bilgi" yazmışsın. Malazgirt Meydan Muharebesi'nde Sultan Alp Arslan kefeni andıran beyaz bir kıyafetle yaklaşık 50.000 kişilik ordusunun başında savaşmıştır. Vefatı savaşta olmamıştır. 1072 senesinde, bazı kaynaklara göre savaşta esir aldığı bir komutan, bazı kaynaklara göre ise bir esrarkeş tarafından hançerlenerek vefat etmiştir. Tarih yazarken dikkat etmeni tavsiye ediyorum.

  3. fad__ moment avatarı

    bence mc laren hala alonsoyu seviyor. hani bi şarkı vardı severek ayrılanlar diye:D…işte o yüzden alonsonun ferrariye geçmesi onları ilgilendiriyor çünkü alonso hamiltonla falan sorun yaşamadı direk ron dennis vardı karşısında. birde alonso-ferrari birlikteliği bence f1 in bomba olayı ve köşetaşı olur bu da en çok mc lareni ilgilendirir force india ı değil.

  4. ya bide bu olay doğru değilse mc laren cephesi neden böle bi açıklama yapıp duruyo ben buna anlam veremiyorum. neden uydursunlar ki?

  5. :))
    vallahi şuradakileri derlesek tam f1 racing dergisinin içeriğini doldurur:)
    santander ferrariye sponsor oldu, ben şu ihtimali düşünmekteyim: kimi zaten 1 sene daha yarışacağını söyledi. ferrari 2011 için bu sponsorluğu ve fernandoyu düşünmüş olabilir. kimi gibi fırtına estirebilen bir pilottan bahsediyoruz bourdais gibi gönderilmesi söz konusu olamaz. hele bir jack villenueve gibi hiç olmaz.
    eğer ki sözleşmeyi karşılıklı feshederlerse; mclaren zaten kimi yi göndermek istemedi hiçbir zaman, kimi şampiyonluk kazanabilecek dayanıklı bir araçta yarışmak istediğinden ferrariye geçti. 2007 de istediğini aldı, kendi istediği gibi bir araç vardı. 2008 aracının kendisine tam uymadığını defalarca söyledi, 2009 aracı ise diğer araçlardan performans olarak zaten eksik, bu mclaren için de aynı, renault için de aynı.
    ortada bir pilot performans eksikliği söz konusu değil.
    ama şundan emin olun ki kimi, sauber gibi bir araçla 2001 yılında hızlı tur aldı, bugün hangi takıma giderse gitsin, yarış performansı olarak üst düzeyde olacaktır ve kazanabilecek kapasitede olacaktır. yeter ki altına performans veren araç olsun.
    ne olursa olsun, herkesin içi rahat olsun.

  6. fad__ moment avatarı

    santander boşuna gidip dünyanın parasını yatırmadı ferrariye. biraz objektif düşününce aslında kimicide massacıda lewiscide anlar alonsonun er yada geç ferrariye geleceğini.
    bu arada mc laren paso ferrari-alonso olayına çalışıyor sanırım şimdiden hazırlanmaya başladılar ki lewis gelecek 10 yıldan bahsediyor 😀

  7. Evet 10 yıl Biraz iddiaLı olmuş ama Kendine Güveni Ve Hedefleri Var … 33 Yaşına Geldiğinde Formula 1'i bırakckmı acaba o 10 Sene içinde Bir terslik yasamssa ? 23 yasındydı sanırım yanlsm varsa …

  8. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    sivrisinek idrar birikintisinin üstündeki küçük bir çalı parçasının üstüne konmuş ve haykırmış…''işte derya işte kalyon(gemi) işte ben…meşhur bir kaptan oldum tuttum bir dümen..''

  9. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    10 yıl şampiyonluk paylaşmak ha. bu resmen ukalalık. kimse geleceği bilemez. ne kadarda büyük görüyor kendini. Alparslan malazgirt zaferini yüksek bir tepeden seyretmiş ve demişki ne büyük bir komutanım. akabinde bir esir tarafından bıçaklanınca Allahım bir büyük var oda sensin demiş.

  10. McLaren (Martin Ve Hamilton) Sağ Gösterip Sol vurcak :)) Alonso McLaren-Mercedese :))) asıl Bomba bu olur :)) hehe

  11. sedat ahmet avatarı

    2 tane dünya şampiyonunu idare edebilecek bir yönetim mclarende göremiyorum bugün için.rosbergin mclarene gelmesi çok daha faydalı olur bizim için.kazanmasını bilen bir pilotumuz var yanında rosbergin yapacağı katkı çok daha faydalı olur.

  12. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Bence asıl Bombayı McLaren patlatacak sessiz sedasız beklemede..

    İstermisin Kimiyi alsınlar seneye.. Kova'dan daha iyi bir seçenek sonuçta.Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olacaz valla :)))

  13. Yavuz Balcı avatarı

    ferrariden açıklama yok bizim McLaren elemanları alonso ferraride falan.sizene kardeşim.eğer geçerse yarışırsınız.işiniz bu zaten.yav bu sene f1 mi dengesizleşti yoksa ben mi.birde lafa bak önümüzdeki 10 şampiyonluğu paylaşacağız.hadi verdim 5 sana 5 alonsoya diğerlerinede lollipop. yürüyün eve.

  14. ecrin deniz avatarı

    ayrıca umarım en kısa zamanda takımların pilot dizilişleri açıklanır. çünkü ortalık karışacak burada:) 🙂

  15. ecrin deniz avatarı

    bu ne yaaa? işin suyu çıktı. o kadar çok konuşuldu ve o kadar çok dedikodular yapıldı ki artık işin tadı tuzu kalmadı. bence kimi gitsin mclarene! belki de bölesi herkes için daha hayırlıdır, bilemiyorum… uzun zamandır bir çok konu başlığının altında yorumlara bakıyorum da adam istenmeyen ve fazlalık konumuna sokuluyor nerdeyse. ne olursa olsun sonucta o şampiyon bir pilot ve f1 severlerden biraz da olsa saygıyı hakediyor diye düşünüyorum… alonso olayına gelince bence çok iyi bir pilot ve massa-alonso ikilisi ferrari için iyi bi secenek olabilir.ama massathebest in de dediği gibi bi sözleşme varsa ve henüz bitmemişse bu kadar çok dedikoduların yapılıyor olması bile yanlış geliyor bana.ne zaman olur bilemem ama alonsonun mutlaka bigün ferraride yarışacağına inanıyorum. neyse sonucta seneye umarım çok heyecanlı çekişmeli ve zevkli bir f1 sezonu olur…

  16. yok boracım kiminin koltuğu her zaman hazırdır sen rahat ol bayılma aman

  17. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Bayılıcam artık :))

    Alonsocu Massayı istemiyor.. Massacı Alonsoyu istemiyor.. Diğer haberde Kimiciler seneye bir koltuk bulalımda nerde olursa olsun diyor…

    Hani bu sene pilotlar pistte yarışmadı ama biz onları pek güzel yarıştırdık haber yorumlarında..

  18. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Senna-Prost…Schumi-Mika… Şimdide Acaba Lewis-Alonso :=)) Umarim bu kapismada digerleri kadar güzel olur 😉

  19. Ertan Akkaş avatarı

    Şahsen Alo ile Kİmster arasında kalanlardanım. Alonso'nun gelmesini istiyorum ama Massa ile Kimi'nin gitmesini istemiyorum. Çok mu bencil olduk ne 😀 Bence 3 araç olsun 🙂 Kimi bu takımdan giderse çok üzülürüm ama elden gelecek birşey yok ben Ferrariciyim Kimici değil…

  20. senna alonso avatarı

    Artı Lewis'le Alonso birbiriyle konuşan iki pilot.Büyük ihtimalle Alonso Lewise seneye nerde yarışıcagını söylemiştir.Boşuna konuşmaz yoksa adam.

  21. erdal çoban avatarı

    Alonsonun Ferrariye geçecek olması Kimici arkadaşları tedirgin ediyor,ve bu dogaldır.Benim tuttugum pilotun en büyük 2 takımdan birisine gideceginede seviniyorum.Benim üzüntüm,Kimi gibi bir pilotun harcanması olucak.Yazık adama,ben Ferrari olsam,Kimi-alonso ikilisini yarıştırırdım.Massacı arkadaşlar kızmasın,kendini bayagı geliştirdi evet,ama top class pilot degil maalesef.Artı Massa-Alonso..Bana ateşle barut gibi geliyor.Ikisininde çenesi durmaz,ve huzursuzluk çıkar.Kimi çok sakin,ve Alonso konuşsa bile sesini çıkarmaz,işini yapar.O yüzden dilegim Kimi-alonso beraber ferraride yaışsınlar.

  22. zafer çevik avatarı

    HANGİ 10 ŞAMPİYONLUK?
    2010 şampiyonası olmasın.

  23. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    2007 McLaren Alonso gelir Kimi gider – 2010 Ferrari Alonso gelir Kimi gider.

    kader işte:))) Kimi McLaren e mi gelir acaba.Benim gömlümden Toyota geçer.Trulli bye bye

  24. ya ferrari kimseyi yollıycaz demedi ki ve bence mosley in açıklamasından sonra bence 2010da ferrari 2 lisi kimi – massa
    santander sonuçta takımı satın almıyor 😀

  25. ferrari'nin yaptığını doğru bulmuyorum. raikkonen takıma ilk katıldığında 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı ve bu sözleşme bu yılın sonunda bitecekti. ama geçen yıl 1 yıl daha uzattılar sözleşmesini. madem sözleşmesi sürerken gönderecektiniz adamı, neden uzattınız sözleşmeyi? sözleşmesi devam ederken tazminatla tek taraflı olarak pilotun ilişiğini keserek, hem pilotun karizmasına ve imajına oldukça zarar vermiş oldular, hem de parasal açıdan büyük bir yük altına giriyorlar. kimse kusura bakmasın ama, sözleşmesi bulunan, pilot takımda kalmak istiyorken tazminatını ödeyip takımla ilişiğini kesmek olayının türkçe'deki karşılığı -acı da olsa- kovmaktır. parasını sponsor ödüyor, tazminatını ödemek, yolları ayırmak… gibi laflar işin ancak süslü tarafı oluyor. albers, pike jnr, speed, bourdais.. bu adamların mesleği bu ve karşılaştıkları bu uygulama rencide eder. kaldı ki dünya şampiyonu olmuş bir pilotla bu şekilde ilişiği kesmek ilginç doğrusu. sonuç itibarıyla, raikkonen'in sözleşmesinin bitiminde ayrılması daha güzel bir uygulama olurdu.

  26. eğer alonso ferrariye geçerse Kiminin de gelecek sene başarılı olacak bir takıma geçeceğini düşünüyorum. Kimi zaten kendini kanıtlamış her takım onun gibi bir pilota sahip olmak ister.Ve umarım alonso-hamilton-kimi-massa… gibi birçok pilotun çekiştiği bir sezon olur.

  27. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    ewt öle dedi doğru ama ferrari hayalimde yok felan demedi….

  28. Ne uydurması arkadaşım.Hatırlıyorum ben Mclaren de olmak Real Madridte olmak gibi bir şeylerde demişti.Çark etti anlayacağın.

  29. mclarenci mp4 avatarı
    mclarenci mp4

    lewis alonso ferrariye giderse kimi mclarene gelecek. o zaman senin önce onu geçmen gerekecek. tabi kovalainen'e biraz fazla alıştın paso geciyosn ondan unutmuşsundur takımda biri tarafından geçilmeyi.

  30. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    uydurma forzan jenson alonso hayalimde ferrari yoktur felan demedi :)))

  31. zerre kadar üzülmem kimi kendini kanıtlamış onu alacak takımlar sıradadır merak etme

  32. Ayrılık acısı Kimicileri vurmuş:D

  33. Bu (çocuk) gerçekten (adam) olmuş artık…
    Olaylara tarafsız ve doğrudan yaklaşabilmek tecrübe kazanan insanların huyudur… sende onlardan oldun Lewis helal olsun…
    belkide insanların doğru şeyleri görmesi için öncelikle yanlış şeylerin gözlerine sokulması ve yaşatılması gerekmektedir kim bilebilir ki…

  34. giderse hayır kiminin doğruluğu dürüstlüğü yalaka olmayışı gitmesine sebep olacak

  35. Raikkonen Ferrariye geldiğinde çok sevinmiştim.Schumiden sonra o koltukta onu görmeyi çok istiyordum.Şimdi durumlar değişti.Gideceği çok açık bir şekilde belli ve hiç üzülmüyorum.Üstelik sevmediği Alonsonun yerine geçeceğini bile bile.Kimi ve Ferrarinin yollarını ayıracak olmasının tek sebebi bana göre Raikkonenin yapısı.

  36. kimiyi en çok sevmemim de nedeni adam hiç bir casusluk yalancılık böyle olaylarla gündeme gelmemiş bir pilot tebriği sonuna kadar hakediyor değerini bilmeyenler utansın

  37. Kimi king of spa,sakin ol kardeşim,her fırsatta saldırma etrafa.
    Eğer yüzün varsa özür dilemeye bu kadar fazla iddaalı olma,özür dilemek zorunda kalabilirsin buraya yazdıklarından dolayı.
    Konu'ya gelirsek Kimi'ye öfkeleniyorum sadece,söylentiler ayyuka çıkmışken performansın yükselse bile güven kazanamazsın ama ben her zaman kimiciyim öyle de olmaya devam edeceğim, performansı diplerde gezinse bile…
    Şu ertesi gün görüşürüz,görecez yok bilmem kaç gün sonra görürüz ne olacak tarzı yorumlara son verilmesinden yanayım kimi the king of spa nickli arkadaşa yaptığım uyarıyı herkes üstüne alınmalı.

  38. eğer bu doğruysa şöyle olabilir: massa giderse kimi – alonso olur eğer kimi giderse massa-alonso olur kimi gidecekse gidebiliceği 3 takım var ( diğerlerine gideceğini pek sanmıyorum)
    mclaren , toyota, renault
    toyota kimi ye iyi bir teklifle gelmişti ama kimi kabul etmedi . renault a da gideceğini pek zannetmiyorum.eğer gidecekse ki ben 2010 da takımda kalacağını düşünüyorum mclaren en büyük olasılık o zaman kimi – lewis ferrari ye karşı mücadele ederler .bence kimi ile massa devam etmeliler ama kimi – alo veya kimi – lewis değişik olabilir

  39. evet ulaş ya bende cok merak ediyorum aslında kara kafaymışş pehhh daha güzel lakaplar beklıyoruz senden kimi the Spaaaa

  40. gelecek sezon heyecanlı geçecek anlaşılan 🙂

  41. açıklanmadı gitti millet hazır kıta bekliyor hadi hayırlısı.

  42. elif çivici avatarı

    lewisle martin anlaştılar herhalde ikiside aynı şeyi düşünüyor..:D umarım lewis sonra ferrari den özür dilemek zorunda kalmaz martin gibi..inş gerek de kalmaz seneye alonso kırmızılanır..:D

  43. ilginç ve sevindirici bi haber. hadi bakaalım inş doğrudur.

  44. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    fernando enes kardeşim sakin ol biraz daha sabır yakında inş acıklama yapılır

  45. umarım başkanın dediği çıkar da santander ile birlikte alonso da ferrari'ye gelmez.
    massa-alonso yerine massa-kimi'yi her zaman tercih ederim.
    ama gelirse de ne diyelim hoş gelsin sefa gelsin.. söz konusu ferrari'nin diğer aracı, pek de ilgilendirmiyor açıkçası beni.
    lewis bu haberi nerden duymuş acaba? ortalığı karıştırmak için mi söylemiş, yoksa gerçekten bildiği bir şey mi var?

  46. inşç bu hafta sonu açıklama yapılır

  47. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    hehe valla ya bora :)) süpersn ama her ince ayrıntıya dikkat edion 🙂

  48. Bora seninde gözünden bsey kaçmıyoo:)))

  49. ferrari basından önce mclarene bildirmiş pilotlarını ,massa kimi varken pilot degiştirmeye ne gerek varsa ha massa yarışamıcaksa ozaman olur ki massa yarışacaktır…

  50. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Sizi gidi uyanık Maccacılar sizi :))

    Aklı sıra Kiminin moralini bozup bu sene 3. olacaksınız dimi. Olmaz kardeşim Kimi yemez bu numaraları :))

    Birde bu 3.lük hikayesine sinir oluyorum ha 3. olmuşsun ha 6. .. Hedef bumu yani.. Saçmalık

  51. evet lewis alonso kapışması geri dönüyor yani ferrari vs mclaren alonso vs hamilton

  52. Lewis bile açıklama yaptıysa bu konuda söyleyecek söz yok… bende heyecanla sabırla 2010 sezonunu bekliyorum.

  53. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    işte lewis buu yyaaa adamım inş alonso lewis kapısmasınma hazır olunnn :)))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir