Raikkonen Yarış Galibiyeti Beklemiyor

yazar:

kategori:

Raikkonen, Belçika’da kazanmalarına rağmen Ferrari’nin 2010 aracına odaklanması nedeniyle bir başka galibiyetin zor olacağını düşünüyor.

Raikkonen “Kolay olmayacağını biliyorduk. Hâlâ istediğimiz yerde değiliz ve olamayacağız çünkü araca artık yeni parça koymuyoruz.”

“Yarışları kazanmaya çalışacağız ancak bunun kolay olmayacağını biliyoruz çünkü herkes aracına yeni parçalar koyarken biz koymayacağız.”

“Sonuçlar pist ve koşullara bağlı olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve sonunda nerede olduğumuzu göreceğiz.” dedi.

Raikkonen ayrıca Monza’da KERS’li araçların avantajlı olacağı görüşlerini önemsemedi.

Raikkonen “KERS’li araçların yarışı domine edeceklerini düşünmüyorum. Çok hızlı olabilecek başka araçlar var ve bir çok yarışta bunu gördük. Umarım önde oluruz ancak yine de mücadelenin çok yakın olacağını düşünüyorum.” dedi.

Raikkonen ayrıca Belçika’daki galibiyetin kendisini takımda tutacak bir neden olduğu görüşlerini önemsemiyor.

Raikkonen “Onların yaptıklarımdan neler yapabileceğimi bildiklerini düşünüyorum. Sonuçlar bazen gerçeği yansıtmaz. Ben her zaman geleceğim hakkında endişeli olmadığımı söylüyorum. Anlaşmam var ve bu sonuncu ya da birinci de olsam değişmeyecek.”

“Tabiki kazanmak istiyorum, bu hem kendim hem de takım için iyi ancak bu gelecek için bir fark oluşturmaz.”

“Sürmek istemeseydim anlaşmam olmazdı.” dedi.


Yorumlar

  1. Gerçeğini arıyorsanız orjinaline bakacaksınız. Orjinali Hakkinen'dir. Çakması Kimi. Bu lakap Hakkinen ile başladı. O zamanlar daha kimi yoktu bile, sonra Kimi'ye basın yakıştırdı. Birisinin hakkında iceman diye ödülü var. Belgesi var. Diğerine basın ve fanatikleri sadece iceman diyor o kadar.
    Hakkinen'in buz üstündeki olaylarını da bilmezsiniz siz. Biz hastaları olmayanlar olarak onları da biliriz. İceman sadece öyle dümdüz bakma ile olmuyor. O tabirin backgroundunda Icelord, iceheard, iceface, icerace var.
    Michael'ın da lakaplarından birisi iceman ona bakarsak. David'in üstünden uçarken David'in kalp ritmi 160 lara vurduğunda Michael'ın ritmi 90 sabit idi. Kim iceman miş. İceman sadece durağan durmakla olmuyor. Gereğinde ağlar, gerekirse boş laf konuşmaz. Bu lakabın sahibi başkasıdır. Kullanıcısı Kimi'dir o kadar…

  2. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    kım ne derse desın ferrarıye kım gelırse gelsın massa yarısır yarısmaz hıc onemsemıyorum.

    tek ıstegım var kımı raıkonen ın mc larene donmesı.adam dert etmıyor bız gerılıyoruz ya.allah verede mc larene gerı donse
    ama muntazemelo 25 mılyon euro verıp raıkonenı gonderemez.ferraı nın baskanı bıle olsan gonderemssın.

    kımı anca tamam arkadasım ben gıdıyorum demedıgı mudetce kımse o koltugu ondan alamaz.ole kolay degıl bu ışler ama ınsallah mc larene gerı doner.

  3. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    bana gore gercek ıceman ne olursa olsun pıst kenarında AGLAMAYANDIR.
    buz adam dedıgın aglamaz.ben raıkonnen ın agladıgını gormedım.

  4. Emir Çolak avatarı

    Peki :D:D

  5. Çözdük biz aramızda Emir Çolak 😀 Herkesin IceMan'ı farklı… Dua edin Kimi "Ice Cold Nigga Değil". 😀

  6. Emir Çolak avatarı

    vega_nitro niye ilham aldın? veya nefrete donusturdun olayı =D adamı sevmiyorsan bu başlıkta işin ne? yorum yapıyorsun ortalıgı kızıstırıyorsun? sana göre gerçek IceMan Hakkinen'dir bana göre değil bu kadar basit büyütme, İşte Gerçek IceMan bu dedik diye illa bunun altında art niyetmi arıyorsun 🙂 kimseye küfür veya bi hakaret etmedim dediğim şey sadece gerçek IceMan bu 😀 yorumu yapmak suç mu bu hemen alınmışsın yok Gerçek IceMan Hakkinen uçan Finli'de Şudur demişsin bilgelikmiş gibi sağol biz bilmiyorduk aydınlattığın için vega_nitro :):)

  7. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    her türlü asil her türlü beyefendi her türlü centilmen huzurlarınızda kimi raikkonen…adam ne kadar mütevazi birde yarış için hamiltonun dediklerine bakarsanız farkı anlarsınız.

  8. Yok sorun değil, alışığım ben. Bak neyi neden dediğimizi izah ederek ortak bir noktada buluşmuş olduk…

  9. vega kardeş biraz agresif çıkış yaptım özür iyi akşamlar

  10. Mutlaka tahtlara yeni isimler geliyor. bazıları eskisinden daha başarılı oluyor da. "Juha Kankkunen"'ın yerine hak ederek "Tommi Makkinen", "Mika Hakkinen"in yerine de "Kimi Raikkonen"'in gelmesi gibi.

  11. hakkinenciydim şimdi raiciyim bakalım raiden sonra bir finliyle devam edecem

  12. doğru söylüyon belki kimiden sonrada bi ıceman gelecek her zaman iyinin de iyisi vardır

  13. Evet, Heikki Kovalainen asla bir IceMan olamayacak. Hakkinen'in "IceMan" sıfatını Raikkonen hak ediyor gerçekten.

  14. görmesine gördümde doğru söylemiş şu anda ıceman o başka yokki

  15. Emir Çolak'ın ilk mesajından ilham aldım, gördüysen.

  16. sen böyle durup dururken gerçek buz adam falan filan böyle bir konu açman gerektiğini nerden buldun bunu biraz açıklasana

  17. "Gerçek IceMan bu", "işte Kimi ya" diyenlere en uygun cevap olarak bunu uygun gördüm ne yazık ki, Raikkonen tek kelimelik demeç verse yine aynı yorumlar aynı kişiler tarafından yapılacak…

  18. vega açıklamalarınla tatmin olduk saol

  19. Gerçek ve önceki buz adam "Mika Hakkinen", gerçek uçan Finli de "Juha Kankkunen"dir…

    Ama Kimi Raikkonen transfer piyasasının en önemli isimlerinden biri doğal olarak, yasin arkadaşımın dediklerine katılıyorum.

  20. geçen acıklamasını yaptı ztn ferrari olmasada sporda kalacgm dıye o yuzden seneye f1 de olacagı garantı oldguna gore sımdıkı soru yenı adresi neresi yada ferraride devam mı asıl soru bu ben burdan bay montezemeloyuda kınıyorum ıkı markalar bır suruculer sampıyonlugu getrms bır pılota bu muamele yanlıs devam edıceksenzde etmycksenzde acıklayacaksnz kımı gıbı pılota boyle soylentılerın cıkması bıle buyuk bır ayıp soyle dekı anlastık alonsoyla adamda yenı adresını acıklasın yok dıyosan kımıyle devam etcez bu adamın koltuguna cıkan spekülasyonlar kımı gıbı adama yapılmyacak cınsten bay montezemelo uyan artık

  21. Ne kusuru yasin abi,zaten endişe edilecek bir şey yok her şey planlanmıştır sadece açıklanması ya da açıklanmaması kaldı.
    Kimi yarışmak istiyorsa koltuk bulamayacağını düşünmüyorum o yüzden hiçbir sorun yok,benim açımdan.

  22. kimici arkadaslar da kusra bakmasn ama bosa kuruntu yapıyosnz yav ferrari istemese bıle kımıye takım mı yok yav anında ferrari harıc butun takımların 1 numaralı gundem maddesi olr macca reno toyota brawn hepsi almaya calscaktır yani bnce ferrari istemezse havada kaparlar endslenmyn bnce

  23. adam yeterli açıklamayı yaptı yarışmak istemeseydim anlaşma yapmazdım yarışma arzusu devam ediyor çekilin rai geliyor.

  24. Emir Çolak avatarı

    İşte gerçek IceMan bu =D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir