Ferrari'nin Pilotları Konusunda Endişesi Yok

yazar:

kategori:

Santander’in Ferrari’nin ana sponsoru olacak olması, Fernando Alonso’nun Ferrari’ye geçeceği söylentilerini daha da alevlendirdi.

Takımın mevcut 2 pilotu Raikkonen ve Massa ile anlaşmasının devam edecek olmasına rağmen söylentiler Ferrari’nin Raikkonen’in gitmesini istediği yönünde.

Montezemolo, olayın karışık olmasına rağmen gelecek sene için endişeli olmadıklarını söyledi.

Montezemolo “Bizim 2 pilotumuz var, artık Giancarlo Fisichella ile 3 oldu ve aynı zamanda Michael Schumacher’le de olmaya yakınız bu yüzden çok fazla sürücümüz var ve bizim için sorun yok.” dedi.

Alonso’nun en erken 2011’de mi takıma geleceğinin sorulması üzerine Montezemolo “Beni bilirsiniz, pilotlar konusunda konuşmayı asla sevmem. Ne zaman karar alırsak sizi doğru zamanda ve uygun şekilde bilgilendireceğiz.” dedi.

Di Montezemolo ayrıca doktorların iyileşeceğini söyledikleri Felipe Massa’nın geriye daha da güçlü bir şekilde döneceğini söyledi.

Montezemolo “Temel bir estetik ameliyattan sonra tekrar evine geçti. Belki de bir hafta içerisinde çalışmalara başlayacak ancak zaten video oyunları ile çalışmasını sürdürüyor.”

“Şanslıyız ve o da şanslı çünkü kaza ile ilgili bir şey hatırlamıyor, bu yüzden oldukça motive olmuş durumda. Önceye göre daha hızlı olacağına eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    haberde kımı raıkonnen ın adı gecmıyor ken kımı den ne ıstıyorsun objektıf arkadasım.

    ferrarıye gelıp gelmemesı spekulasyonları yapılan alonso ıle ılgılı sormuslar adam cvb vermıs.KINF OF SPA arkadasımız kımıcı olarak alonso hakkında yorum yapmıs kımıcı dıye kımıye neden sokuyorsun anlamıyorum
    alonsoyu bende tartısırdım ama artık dıger pılotlar hakkında konusmıycam bana ne yaww.
    kıng of spa arkadasıma da hamılton alonso yorumlarına katılıyorum

  2. arkadaşlar olayı gene saptırıyorsunuz yapmayın sonra hakaretler başlıyo lütfen istirham ediyorum

  3. Kimi Mafyası 🙂 oda değişik bir yaklaşım olmuş. Bizde onları içlerine ''Kimi virusu kaçmış kişiler'' olarak nitelendiriyoruz vega 😀

  4. Cans* bunu "Kimi Mafyası"na bir türlü anlatamıyorum. Çok kaliteli ve bilerek taraftarlık yapanlar da var bunlara Mafya demek doğru olmaz ama, "KIMI THE KING OF SPA " adlı arkadaş gibileri gerçekten mafya sıfatını hak ediyorlar.

    Neyi bilip bilmediğini söyleyeyim. 1-Taraftarlık 2-Objektiflik

    Neyse mafya, benim de işim gücüm var. Yarın gece görüşürüz.

  5. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    adam ilk senesinde 120 yarışlık f1 kariyeri olan bir adama takıma rağmen kafa tutup geçiyorsa ben buna ezdi geçti derim. sana göre değildir saygı duyarım ama bana göre öyle. güzel taraftarlığa güzel örnek vega nitro…

  6. Hala 2007'de olmak Çok Sacma arkadaşlar 🙂 Bende Alonso'nun Renault'ta kalmasından Kimi'nnde McLaren-Mercedese Geri Dönmesinden yanayım 😉 Her Gece Veya Gündüz burda bu Tartışmayı yapıyorsunuz yaa bırakın allah aşkına 🙂

  7. Ezdi geçti? Ya sen paralel evrende yarış seyretmişsin heralde.

  8. Klavyede sorun yok; sorun usb faredeydi, onu değiştirince de ortadan kalktı. Bilip bilmeden konuşmamanı ve güzelce taraftarlık yapmanı diliyorum senden.

  9. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    lola diyorum bildiğimden diyorum alonsoyuda o kadar küçümsemiyorum. lolaya yakıştırıyorum ne var bunda…gerçi yakıştırmam lolanın f1 aracına göre oldu ama neyse…

  10. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    2007 nin ilk yarışlarına lütfen bak takım açıkça alonsoya oynadı ama hamilton buna rağmen mazisi çanta taşıyan yedek pilotluktan gelme alonsoyu ezdi geçti.

  11. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    vega nitro önce klavyeyi kullanmasını öğren başka birşey yazmışsın gibi hepsine baktım vaktimi aldın. gece ortaya çıkma meselesine gelince bu konuyu böyle yorumladığına göre demekki sende geceleri takılıyorsun birde takılan biri varki kızdırmaya gelmez siler ezer geçer Abdullah bey…neden gece zira gündüz işimiz var. biz kimiciler boş gezenin boş kalfası değiliz iş güç sahibi insanlarız. başka pilotları tutanların ne vasıfta olduklarını gayet iyi açıklamış oldun. hayatları boş amaçsız işsiz tuttukları pilotlarda ortada…

  12. "KIMI THE KING OF SPA " F1'in dışından bir soru olacak ama şunu soracağım sana. Hayatında hiç Eurosport açıp, bir "Le Mans Series" yarışı seyrettin mi? İzle bak LOLA'nın ne demek olduğunu anlarsın en azından.

    Şimdi gelelim Alonso konusuna. Anlamamakta direniyor arkadaşlarımız, tekrar anlatalım. Alonso Hamilton'la aynı puanı elde etmiştir 2007 senesinde. Ayrıca Hamilton'dan daha uzun süre şampiyonluk şansını sürdürmüştür. Eğer Ferrari'nin Kimiyi öne çıkarma taktiği işlemese, Massa küçük bir hata yapıp hızlı gitse Alonso şampiyondu. Macaristan olayı, Fuji kazası falan örneklerini saymıyorum bile.

    Ayrıca şunu da söyleyeyim. Alonso kendisinden beklediğimi vermiştir. En azından 2 kere şampiyon olan bir pilot. En genç çiftleyen pilot.

    Ek olarak bu fanatik garip nickli Kimiciler neden gece çıkarlar ortaya, korkuyorlarmıdır nedir sabah gelmeye? Sonra neden kötü benzetme yapıyorsun "vega" diyorlar. İlk önce pilotlara haklarını vermeyi, objektif olmayı ve düzgün taraftarlık yapmayı öğrenin. Ayrıca Kimi'nin 2. kere şampiyon olup olamayacağını sorgulayın.

  13. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    evet alonsocu arkadaşlar…gelecek olacak cak cuk haberler elinizde patladı. tekrar ediyorum alonso lolaya…bakıyorum şimdide 2011 muhabbetleri başladı. zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. alonsonun gerçek gücü hergeçen zaman ortaya çıkıyor. daha ilk senesinde acemi çaylak bir pilot tarafından madara edilmiş bir pilotu alırsa lola alır. veya force india…2007 de ilk yarışlarda takım alonsoya oynamasaydı hamilton puan olarak geçmişti alonsoyu.
    diyeceksinizki ne zaman yarışsa takım arkadaşını geçmiş. oda şumi gibi ön şart yanında 2.pilot statüsünde bir olacak öncelik ve strateji ona göre olacak. e böyle olunca gelsin başarılar. neyse şu singapur işi bir ortaya çıksın. kral çıplak arkadaşlar kral çıplak…

  14. Luca Badoer'in adı sanı duyulmuyor artık demeçlerde, 2 yarışta 10 yıllık test pilotu kariyeri elinde patladı adamın, biraz kaba bir tabir oldu ama doğruya doğru.

  15. Belki de bir hafta içerisinde çalışmalara başlayacak ancak zaten video oyunları ile çalışmasını sürdürüyor.
    he he harika ya aferin bu çocuğa.. xD kazayı hatırlasa bile bişey değişçeğini sanmıyorum yürekli biri..

  16. eyvah sınıfı geçemeyeceğiz

  17. "Şanslıyız ve o da şanslı çünkü kaza ile ilgili bir şey hatırlamıyor, bu yüzden oldukça motive olmuş durumda. Önceye göre daha hızlı olacağına eminim." dedi
    çalışmalara başlıyormuş aslan parçası. pistlere bomba düşecek ferrari'sine oturduğunda. geliyor felipe =)))

  18. ya arkadaş şu yorumda ne var – veriyosunuz allah aşkına

  19. ortalık 56 oldu hadi hayırlısı

  20. bencede bir sene daha yarışacak am 2011 de alonso ferraride hayırlı olsun

  21. luca'nın ne zaman ne karıştıracağı belli olmaz ama, inşallah bu kez dediği doğru olsun, mevcut pilotlarla devam edelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir