“Rosberg’in Hamilton’u Pist Üstünde Geçmesi Lazım”

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotu ve Formula 1 yorumcusu Martin Brundle, Mercedes pilotlarından Nico Rosberg’in şampiyon olabilmesi için pist üstünde Lewis Hamilton’u geçmesi gerektiğini söyledi.

Geçen sene sıralamalarda önde olan isim Rosberg, sene sonunda şampiyonluğu kaybetmişti. Bunun dışında Hamilton bir çok kez pist üstünde Rosberg’i geçerken Rosberg aynı başarıyı gösteremedi.

Brundle “Rosberg’in geçen seneki gibi sıralamalarda onu geçmesi lazım.”

“Ardından tekerlek tekerleğe mücadelelerde onu yenmeli çünkü geçen sene onu hiç geçemedi.”

“Lewis adapte olabiliyor ve agresif. Bunun dışında aynı zamanda tekerlek tekerleğe mücadelede biraz sokak dövüşçüsü gibi.”

“Kendinden süper emin olacaktır. Yeniden kararlı olan Nico’nun farkındadır ancak dürüst olmak gerekirse Lewis her hafa sonu gerçek potansiyelini gösterirse Nico’nun şansının olacağını düşünmüyorum.” dedi.


Yorumlar

““Rosberg’in Hamilton’u Pist Üstünde Geçmesi Lazım”” için 5 yanıt

  1. Olmayacak duaya âmin deme, en iyi ikincilik titrini iyi taşir rosberg

  2. Rosberg’in geçen sene aldığı polleri galibiyete dönüştürememesi ona şampiyonluğu kaybettirdi. Bu sene o kadar pol alır mı bilmem ama polü yarış galibiyetine dönüştüremezsen bir anlamı yok.

  3. hamilton sıralamalarda da üstündü ki, sadece çok sorun yaşadığı için hamiltonun alacağı pol leri rosberg aldı.. birinde yağmurdan dolayı vazgeçti birinde rosberg kenara çekti sarı bayraklar oldu birinde motoru yandı birinde fren balatası bozuldu birinde spin attı. 5 tane pol hamiltondan rosberg e hediye gitmiş oldu 🙂 bunu hala anlayamayanlar var ben de onları anlayamıyorum

  4. cobriatti44 avatarı

    pist üstünde geçse ne olur, geçen sene Hamilton garajdan başladığı yarışta geçti rosbergi 🙂 bu saatten sonra rosberg hiçbir şekilde meydan okuyamaz Hamiltona

  5. Pist üzerinde geçmesi ya da polü alıp geçen yıla göre çok daha iyi savunma yapması gerekir ben sezon başındaki tahminimi sürdürüyorum bu yıl aralarındaki tansiyon geçen yıldan düşük olacaktır bu kime yarar onu göreceğiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir