Raikkonen: "Podyum için Elimizden Geleni Yapacağız"

yazar:

kategori:

Raikkonen, günün ardından, “Genel olarak bu üç saatlik antrenmanlardan memnunum ve ilk izlenim iyi yönde. Aracın kontrolünde ise hâlâ elde edilebilecek gelişim var ve yarınki antrenmanda bunu halletmeyi umuyoruz. Yeni kerbler şikanları kesmemize olanak tanımıyor ve bu da hiç fena değil. Uzun sürüşlerdeki hızımız kötü değil ve podyum mücadelesi vermek için elimizden geleni yapacağız. Lastiklerde de ymuşak hamur kesinlikle daha hızlı ayrıca performans açısından da oldukça istikrarlı.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    fernando alonso kim 1 numara görecezz yakındaa

  2. (ben diyorum inanmıyorsunuz)bu arada konuyla alakalı değil ama arkadaşlar istanbulda selden mağdur insanlar içinde dua edelim.şu ramazan mübarek günde önümüzün bayram olduğu bir günde gerçekten üzücü bir felaketle sarsıldılar.inanın televizyondan görüntüleri izledikçe tüylerim diken diken oldu.allah hepsine sabır versin.raiye gelirsek benim için alonsodan sonraki en iyi ve sevdiğim bir pilot.

  3. En önde olmasını seyir zevki açısından istemiyorum açıkçası. Ferrari, Mclaren'dan geride olmayacak ve Kimi'nin biraz arkada olması tam seyirlik olabilir. Yeteneği ve güzel geçişlerini bize gösterebilir.
    Bu mübarek zamanlarda bu kadar iltifat ve duayı gidin müminlere yapın. Aile fertlerinize yapın bu kadar sevgi gösterisini. Ayar sahibi olmak lazım.

  4. Arkadaş yıllarca Veli Efendi'de çalıştı herhalde eskiden kalma bir akışkanlık olsa gerek =D

  5. haydi bakalım bir podyum daha alıştırdın bizi be koçum

  6. Ice-Man tercihimizdir:)
    Her neyse,takma isminin önemi yok,başarı her şeyden önemli.

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    minus-man iş başında 😀

  8. benimde dikkatimi çekti burun eğikliği ben ferrari koyu taraftarı olarak mc larenleri favori görüyorum ama bir 3. lük neden olmasın?

  9. Ertan Akkaş avatarı

    Ferrari aracın burnunu biraz aşağı çekmiş gibi ama teknik analizde daha iyi anlaşılır…

  10. kimi the king….anladık çok seviyorsun ama abartma yahu! elin gavuruna da mübarek ramazan da bi de dualarım seninle falan olmaz ki…kaptırma bu kadar sonra çok üzülürsün. alınma sakın seni germek için yazmıyorum:)

  11. umit isbilen avatarı

    evet bu sezon daha hırslı ve hırslı olduğunda ne kadar iyi bir pilot oluduğunu bize hatırlatan gerçek kimi var karşımızda, difüzördü bilmem neydi olayları olmasaydı kesin şampiyon olurdu bence…
    umarım önümüzdeki yıl da ferraride kalır ve aynı hırsını korur…

  12. KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS avatarı
    KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS

    haydi oğlum…haydi yiğidim…haydi aslanım…haydi birtanem…bu alemin kralı sensin. eşit şartlarda kimse seni geçemez. göster kendini..gıyabında konuşanlar gidecek atılacak kovulacak diyenler morardı çatladı patladı. Allah aşkına bunları hiç konuşturmayacak şekilde başarılı ol. ne olur dualarım seninle…

  13. burak bocek avatarı

    Hadi Kimi bir podyum daha.Çıkıştasın istediğimiz perfonmans bu senden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir