Vettel: "Eski Araç Avantaj Olabilir"

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, gelecek sezona eski araçları ile başlayacak oldukları için Toro Rosso’nun başlangıçta bir avantaja sahip olacağına inanıyor.

İtalyan takım 2008 sezonunun 4. veya 5. yarışına kadar yeni bir araç üretmeyi planlamıyor ve Vettel, ilk bir kaç yarışta eski araç STR02’nin yarar sağlayacağını ifade etti.

Vettel: "Şu anda (eski araç) gerçekten iyi görünüyor. Yeni araca ilk 3-4 yarışın ardından sahip olacağız. Bu yüzden sezona 2007 aracının evrim geçirmiş hali, STR2B ile sezona başlayacağız."

"Aslında sezona tanıdığım ve 2007’nin son çeyreğinde dayanıklılık sorunları hallolmuş bir araçla başlamanın bir kazanım olduğunu düşünüyorum"

"Ispatlanmış malzemelerle diğerlerinin yeni araçlarından daha iyisini yapıp yapamayacağımızı bekleyip görelim"

Vettel ayrıca, yeni aracın tanıtımı ile ilgili henüz bir kesin tarihin bulunmadığını da belirtti.

Vettel: "Henüz hiç bir şey kesinleşmedi. Şu anda yeni aracın tarihinden başka şeylerle daha çok ilgiliyiz. STR2B’yi geliştirmek zorundayız"

"Ayrıca STR3’ün doğru yönde geliştiğini de görmek zorundayız. Bu yüzden hemen hemen rekabetçi bir araca sahibiz. O zaman itibari ile diğer bütün takımlar kendilerinin ilk sorunlarını çözmüş olacak"


Yorumlar

  1. Bence Vettel Toyota 'ya gider.McLAren BMW ve Ferrari zor.Gereksiz italyanın yerini alır ilerde.. 🙂

  2. Geleceğin Hakkinen'i de olabilir Schumacher'i de ama iyi takımlarda yarışırsa başarılı olacağı kesin. İlerde tutacağım kişiler listesinde ilk sırada diyordum. 🙂

  3. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    geleceğin schumi'si iyi işler bekliyorum senden raikkonen-massa ikilisinden sonra ferrariye gelirsin inşallah…

  4. Çinde güzel gitti o araba, Japonya'da da.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir