Campos, Şu Anda Formula 1'den Bahsetmiyor

yazar:

kategori:

GP2 takım patronu Adrian Campos son yıllarda aldıkları finansal desteğe rağmen Formula 1’e yakın gelecekte girmelerinin mümkün olmadığını söyledi.

Katarlı şirketin takıma yatırım yapmasının ardından Campos GP2 takımının adı Barwa International olarak değişti.

İspanyol takımı, Super Aguri takımının patronu Aguri Suzuki’nin geçen sezon Campos takımının en büyük hissedarı olan iş adamı Alejandro Agag ile ortaklıklarının ardından Formula 1’e girebilecekleri konusu birbiriyle bağdaştırılmıştı.

Fakat Katarlı şirketten gelen desteğe rağmen, Campos, henüz Formula 1’e geçiş yapmayı düşünmediklerini dile getirdi. El Mundo gazetesine açıklamada bulunan İspanyol takım patronu şunları söyledi: "

Kamuounun düşüncesi motorsporlarının zirvesi olan Formula 1’de yer almamız gerektiği, fakat şu anki önceliğimiz GP2’de şampiyonluk için mcadele etmek."

" Hiç şüphesiz ortaya çıkabilecek bu tür olasılıklara gözatacağız fakat bu her zaman mümkün değil. Formula 1 çok karmaşık ve şu anda bi o kadar yakın."

İki kez dünya şampiyonu olan Fernando Alonso’nun menajerliğini de yapmış olan Campos, er geç Formula 1’de daha fazla İspanyol pilotun yer alacağını sözlerine ekledi.

" Şu anda Fernando Alonso’nun gölgesi çok büyük. Şanslıyızki Fernando bizimle birlikte ve sponsorlar onunla olamk istiyor. Bu bir sonraki jenerasyon için durumu biraz daha zorlaştırıyor. Bununla birlikte, zamanı geldiğinde şans bulacakları harika pilotların geliştiğine inanıyorum bunlardan bazıları şu anda bunu gerçekleştirmiş durumdalar."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir