Sutil Pol Pozisyonu Mücadelesinden Zevk Aldı

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Lewis Hamilton’ın son turuna kadar pol pozisyonunun sahibi olan Adrian Sutil, “Harika bir andı. Tüm hafta zaten çok başarılıydı. İyi iş çıkardık ve araç da harika, gerçekten hızlı. bu sonuç inanılmaz, Spa’daki başarının ardından takım için çok iyi oldu. Burada da devam ettik ve rekabetçiyiz. Araçtaki his şu anda çok farklı. Şansınız olduğunda bunu anlarsınız. Bunun her anından zevk aldım.” diyor.

Eski Force India pilotu Gİancarlo Fisichela’nın Ferrari ile 14. olması hakkında da konuşan Sutil, “O zaten bizimle kıyaslandığında o kadar güçlü bir araca sahip olamayabileceğini söylüyordu çünkü son yarışı kazanabileceğini biliyordu. Onun için çok güçlü bir yarıştı. Ama bir İtalyan pilot olarak rüyası F1’de Ferrari kullanmaktı ve kim olsa aynı şeyi yapardı. Şimdi daha iyi, zor bir hafta geçirdi şimdiye kadar ancak 14.’lik çok kötü değil. Tonio ile de koltukları değiştirdik ve o da sıralamalarda çok iyi iş çıkardı.” dedi.

Liuzzi de Force India ile son seansa kaldı ve yarışa yedinci sıradan başlama hakkını elde etti. Bu sonuç Force India’nın sıralama gününde aldığı en iyi grid dizilimi oldu.


Yorumlar

  1. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    aynen Eren. bir otomobili 1.3 saniye geliştirmek ne demek. çok büyük bir gelişim gösterdiler.

  2. Mclaren hariç hiçbir takım sizin kadar alkışı hak etmedi,bütçesi diğer takımlar kadar olmayan ama takım ruhu içerisinde aracını bir adım öteye taşımak için varını yoğunu ortaya koyan bir takım,tebrikler daha istikrarlı bir şekilde geliştiler ve hak ettiklerini aldılar.

  3. helal olsun force india kesinlikle ferrarinin yeri ayrıdır fisi en iyisini yaptı

  4. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    süpersiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir