Raikkonen Yarış Performansı Konusunda Umutlu

yazar:

kategori:

Yarışa üçüncü sıradan başlayacak olan Fin pilot, aracının sıralamalarda kusursuz olmadığını ancak yarış performansının güçlü olacağını belirtti.

“Kusursuz değildi ama araca yarış mesafesinde yakıt koyduğumuzda diğerlerine göre daha güçlü oluyoruz. Araç ikinci seansa birinci ve son seanstakilere oranla daha çok zorladı. Tüm hafta sonu iyiydi. Bazı sorunlar yaşadık ve ne yazık ki bunları istediğimiz şekilde çözümleyemedik. Genel olarak yarışta yakıt yüküyle araç iyi oluyor ve bundan memnunum.”

“Sezonun en iyi sıralamalarından biriydi ve bunu yapmak için doğru bir zamanlama çünkü burada kendi taraftarlarımız önündeyiz. Umarım yarın yarışta daha iyi bir pozisyonda olur ve ilk üç sıra için mücadele ederiz. Kolay olmayacak ama neler olacağını göreceğiz.”

“Son iki yarışta da aracın yarışta sıralamalarda olduğundan daha iyi olduğunu biliyoruz ve altıncı ya da üçüncü başlamak iyi bir sonuç için oldukça fark ediyor. Araç için uzun ve zor bir yarış olacak bu yüzden çok fazla şey söyleyemiyorum.”

“Biz elimizden geleni yaptık ve umarım İtalyan taraftarlara ve kendimize iyi bir sonuç veririz.”

Raikkonen’in takım arkadaşı Fisichella ise Ferrari ile ilk yarışına 14. sıradan başlayacak.


Yorumlar

  1. KIMI THE KING avatarı
    KIMI THE KING

    bilet biraz pahalıydı ama değdi. korkarım bizden alacaklar bu yarışı her geçen yıl giden seyirci azalıyor.

  2. KIMI THE KING avatarı
    KIMI THE KING

    buda 2007 türkiye start çıkışı …

  3. KIMI THE KING avatarı
    KIMI THE KING

    http://www.youtube.com/watch?v=okVDdl8gqnA bu tıra binerken kiminin çıkışı şahsen benim çektiğim bir görüntüdür(taklitlerinden sakınınız)..

  4. KIMI THE KING avatarı
    KIMI THE KING

    şaka şaka 2006 dan beri. 2007 yarışını paddocktan seyretme şansım oldu. muhteşemdi. yarış öncesi pilotlarla yan yana.. pit alanına indik bütün pilotlar önümüzden geçip üstü açık araca giderken o anlar…bu arada ben kimiyi arıyorum. herkes 2 veya 3 pilot beraber muhabbet ederek çıkarken belli bir süre sonra kimi tek başına çıktı(hep böyle yaparmış). ve start çıkışı inanılmaz bir motor sesi birçok insanda kulak tıkaçı var. ve start kimi hamiltonu geçti. muhteşemdi…

  5. KIMI THE KING avatarı
    KIMI THE KING

    kaalu beladan beri…

  6. KIMI THE KING merak ettim Formula 1 ile ne zaman tanıştınız acaba?

  7. Kimi: I thing there fore I fast.. gooo rai right nowwwww !!!!

  8. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    startta kovalainen e geçildigini varsayalım bu raikonen için yarışın bittigi anlamına gelir çünkü kovalainen in kendinden 9 tur fazla benzini var benzinyüklerini hesaba katarsak en iyi turu kovalainen atmış herşey startta bağlı kovalainen in performansı iyi çıkarsa tek pitstop yapıcak zaten kazanır gibime geliyor

  9. KIMI THE KING avatarı
    KIMI THE KING

    tam otuz yıl saatim işlemiş ben durmuşum..
    gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum..
    anladım işi spor formulaymış…
    gerisi yalnız çelik çomakmış…

  10. KIMI THE KING avatarı
    KIMI THE KING

    bakıyorumda yorum yazanlara f1 gibi seviyeli bir topluluk. birde futbol haberlerine yorum yapanlara bakın. sümük salya küfür kıyamet. bunca yıl sporun içindeyim. f1 gibi heyecanlı bir spora rastlamadım. spa startta öyle bağırmışımki komşular bir şey oldu diye kapıya geldi. yarında heyecanlı bir yarış bizi bekliyor. keşke yılda 30-35 yarış olsada bu kadar uzun zaman beklemesek. kimi sen yarın yine yarışa heyecan getireceksin içimde bir his var.

  11. KIMI THE KING avatarı
    KIMI THE KING

    % 100 adrenalin % 100 heyecan işte f1 işte pilotlar ve işte bu işi sevenler…güzel bir oluşum.

  12. kimi- aydan avatarı

    startta büyük ihtimalle Kimi Sutili geçecek Kers avantajı ile Hamiltonla farkı sabit tutabilirse ondan sonra pite geleceği için galibiyet için şanslı fakat arkadan gelen Kovalaineni de untmamak lazım

  13. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Kimi araci cok super kullaniyorsun sen 2010 da da kal ferraride adamim start verildiginde o kers butonuna basarak hic olmassa sutili gecer ama lewisi zor gecer ondada kers var cunku yarin ki yaris cok heyecan verici olucak Kalpmiz dayanmaz herseye simdiden basarilar.

  14. vay beh heyecanim yine hat safada kimi ne yapiyorsun boyle yarin bol sans sen yine en iyisini yaparsin inaniyorum

  15. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    aslında tahmınler start ta kımı nın kersle sutılı gececegı yonunde.bende bu fıkırdeyım.hamıltonu gecmesı zor olabılır zıra onda da kers var.farkı actırmassa ılk pıtten sonra hamıltonu gecebılır.ancak sonrası muamma.cunkı pıste cok agır arac var.kaza olmassa podyum garantı gıbı

  16. umit isbilen avatarı

    kiminin daha ağır olması, startta bir aksilik olmassa kersle sutili geçebilecek olması bizlere o özlediğimiz mclaren, ferrari çekişmesini yaşatabilir, umarım da yaşatır.
    lewis geçen yıl ki gibi agresif olursa ki bugün gayet agresifti, yarışı alır gibi geliyor bana. umarım yağmur yağıp ortalık iyice karışmaz…

  17. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    şu son 4 yarıştaki performansına bak be adam.isteyince nasıla yapıyorsun.umarım hep böyle hırslı görürüm seni.birde massa dönseydi.umarım seneye ikinizade takımda daha iyisini yaparsınız.go kimi go fisico !

  18. KIMI THE KING avatarı
    KIMI THE KING

    haydi oğlum…belçikadaki gibi bir yarış bekliyoruz. çok heyecanlıyım. bence galip gelecek.

  19. hasan öksuz avatarı

    Bence Kimi Heriki Önündekinide geçecek Startta ama benzin yükü bakımından bilemiyom pit stop zamanlamaları belirleyici olabilir

  20. yarın startda sutiki geçer büyük bir ihtimal

  21. GO ALONSO GO avatarı

    senden korkulur. ama alonsoyu yabana atma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir