Ecclestone: Red Bull Formula 1’den Ayrılmayacak

yazar:

kategori:

Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone, Red Bull’un Formula 1’den ayrılacağına inanmıyor.

Renault sorunlar yaşayan Red Bull, Avustralya’daki farkın ardından birşeyler yapılmaması halinde Formula 1’den ayrılabileceklerini ima etmişti.

Aynı şekilde Renault’nun da Formula 1’den ayrılabileceği söyleniyor.

Durumu değerlendiren Ecclestone “Red Bull zor durumda. Onlar kazanmaya alışmış bir takım. Ancak Renault Mercedes düzeyinde bir motor yapamıyor ve bu ciddi bir sorun. Ama onlar bir yere gitmeyecek. Çünkü onlar gerçek yarışçılar” dedi.

Ecclestone Ferrari’nin Mercedes’i yakalayıp yakalayamayacağı sorusuna “Göreceğiz. Ama bu harika olurdu!” cevabın verdi.

 

 


Yorumlar

“Ecclestone: Red Bull Formula 1’den Ayrılmayacak” için 3 yanıt

  1. Red Bull aslında pazarlama için burada ama şampiyon olunca üzerine devasa para da kazanabileceklerini farkettiler. Bir yere gitmezler. Mateşiz ağanın pazarlama taktiklerine saygı duyuyorum.

    1. @xtrabit-racing Sadece pazarlama için burada olamaz bu adamlar patronlarının ilgisi var. Pazarlama için olan adamlar tüm motorsporlarının bu kadar içerisinde olmazlar. BOSS bazarlama için burada dersek olur. Vakti zamanında Benetton patronları nasıl bu işi özellikle istiyerek para harcıyorlarsa bu adamlarda aynı kafada. Diğer içecekcilere hedef çizdiler.
      Diğer markalardan olaya sadece reklam gözüyle bakmayanları pek bilmiyorum. Mesela Mümtaz beyin Kent’i yıllarca salt pazarlama için değil motorsporlarının içinde olmak için işe sokuldu. Alakasız bir markam olsa bende yapardım. 😛

  2. başlık ve foto süper olmuş sanki oturun lan oturduğunuz yere ben ne dersem o olur havasında 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir