Hamilton, Vettel’le Mücadeleden Mutlu

yazar:

kategori:

Malezya’da pole pozisyonunu kazanan Lewis Hamilton, bu başarısından dolayı mutlu olduğunu ancak Ferrari pilotu Sebastian Vettel’in de kendilerine bu kadar yakın olmasının kendisini memnun ettiğini söyledi.

Son seansı değerlendiren Hamilton “İlk turum oldukça iyiydi. Bu her zaman zordur çünkü bu hafta sonu hiç kimse yağmurda sürüş yapmamıştı. İlk tur her zaman bilinmez olur ve çok fazla risk alıp o turda kaybetmek istemezsiniz.”

“Ancak yine de sağlam bir tur atmanız gerekir. Turum oldukça iyiydi ve zorlayabiliyordum.”

“Bir sonraki turum bir noktaya kadar iyiydi ancak ardından bir yerde kaybettim. Ancak genel olarak takım harika bir iş başardı ve yine bizi ilk 3’e sokmayı başardı.”

“Yağmurda ilk piste çıktığınızda yeni koşullara adapte olmaya çalışırsınız. Pistin hangi bölümlerinin diğerlerinden daha ıslak olduğunu ve nerede kayacağınızı bilemezsiniz. Bu yüzden pisti hissetmeye çalışırsınız ve bu konuda her zaman fena işler çıkarmam.”

“Yarın zor bir yarış olacak. İlk başta daha sıcak ve lastikler üzerinde zorlayıcı olacak.”

“Ferrari’nin gerçekten iyi iş çıkarıp yakın olmasından mutluluk duyuyorum. Henüz ikinci yarıştayız ve daha şimdiden yarıştığımız birisi var.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton, Vettel’le Mücadeleden Mutlu” için 6 yanıt

  1. Rosberg bugün resmen terbiyesizlik yaptı her zaman yaptığı gibi … Kabiliyetsizliğini yaptığı çirkef tavırlarla örtbas etmeye çalışıyor. Hamiltona tebrikler.

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    “Bir sonraki turum bir noktaya kadar iyiydi ancak ardından bir yerde kaybettim.”

    Pilot budur işte orada Rosberg’e gönderme yapıyor ama yinede takım arkadaşını satmıyor..Sıralama sonrası basın toplantısında muhabir sordu rosberg seni etkiledimi diye hatırlamıyorum hayır etkilemedi dedi.Şimdi garajın kapılarını kapanınca Toto Paddy Niki gel bakim dicek Rosberg’e 😀 yaptığı harbi şereflilikti 😀

    1. ben o görüntüleri göremedim yansıdı mı ekrana ? ama hamilton hakkaten adam gibi duruş yaptı ros yine aynı adam olmaz bu rostan …

      1. Rosberg viraja gelirken oldukça yavaşladı çok sıkıştırmadı ama yinede etkilnedi Lewis.Ros u geçtikten sonra aynadanda kontrol etti atak yapacakmı diye 🙂

    2. Messier 92 (ex always) avatarı
      Messier 92 (ex always)

      Tarafsız başladık -pilot bazında- taraf tutar hale geldik sayesinde 🙂 adam yeteneksiz bugün yağmurda yine ortaya çıktı.Yine de bu sene o kadar çirkefleşmiyecektir bence, bir yerde kabullenecek durumu.

  3. Farklar inş hep bu kadar yakın olur Rai elenmeseydi oda rosbergi geçebilirdi Ham-Ros arasındaki puan farkı bu sene daha açık olacak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir