Vettel: “Yarışı Kazanabiliriz”

Malezya GP sıralama seansında ıslak pistte gerçekleştirdiği etkileyici sürüşle dikkatleri üzerine çeken ve pole pozisyonunu kıl payı kaçırarak 2. olan Sebastian Vettel, yarış için umutlu konuştu.

Sıralamaların son seansında ıslak pistte en hızlı isimlerden olan Ferrari pilotu Vettel, pole pozisyonunu kazanan Mercedes pilotu Lewis Hamilton’un çok az farkla arkasında kaldı.

Vettel “Belki de koşullar, pist ve sıcaklık bizim lehimize gelişti. Umarım yarın bu momentumu devam ettiririz. Çok yakın olacak. Mercedes’e zor zamanlar geçirmesine neden olmak güzel olur. Son bir kaç aydır biraz rahatlar bu yüzden bakalım neler yapabileceğiz.”

“Öncelikle kendimize odaklanmalı ve neler yapabileceğimizi görmeliyiz. Burada yağmur varsa çok aldatıcı olabilir bu yüzden tabi ki kendimize odaklanıp neler yapabileceğimize bakacağız.”

“Yarış kazanabilir miyiz? Evet, kazanabiliriz. Bu size anlatamayacağım bir çok şeye bağlı. Yağmur var ve piste doğru zamanda gelirse bu sizin için iyi olabilir ancak tam tersi de olabilir.”

“Performansımız iyi görünüyor ancak gerçekçi olmalıyız. Mercedes’in avantajı var ve bu avantaj hemen kaybolmadı.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: “Yarışı Kazanabiliriz”” için 9 yanıt

  1. sakin ol şampiyon

    bir soluklan hele yarın görürüm ben seni.

  2. yağmur yağarsa yarış senindir şampiyon
    yağmurlu havada yarışanlar içinde kimse yanına yaklaşamaz

    1. Button bunu begendi 😀

  3. bence yoruma acık demeçler , sanırım pistinde şartlarını düsünerek böyle bir acıklama yaptıgını düsünüyorum .Zaten onlar daha hızlı diyip duruyor ferrari takımı , ama sansları yok mu var bu sans degerlendirebilmek icin doğru pozisyondalar o şans gelirse kazanabilirler.

  4. Aman Vettelim daha 2. yarıştan beklenti yüklemeye gerek yok. Adım adım, gıdım gıdım, pare pare, sindire sindire gelişmek lazım. Hızlı koşan atın şeyi seyrek düşer. Hele bir İspanyayı görelim, güncel motoru görelim ona göre sezon içinde 3-4 yarış kazanma fikri gerçeğe dönüşebilir. Daha dün 1 bugün 2 fazla kastırmaya gerek yok.

  5. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Ferrari uçtuu iyice yakalayın fazla uçmasın.yarış böyle alavere dalavere olursa belki kazanabilirsiniz aksi halde Mercedes’ler 1-2 bitirecek

    1. ee vettel ne demiş aynısını söylemiş zaten hava şartları mekanik arıza gibi durumlar olunca belki kazanırız demiş hem siz endişelenmeyin bizim sıramız seneye 😀

      1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
        Schumi Nerde Ben Orda

        😀

      2. McLaren geliyor birazda aynalara bakin derim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir