Monza'da Yağmur İhtimali Var

yazar:

kategori:

Bugün sabah yapılan GP2 yarışında havanın güneşli olduğu görüldü ancak yine de tam açık değildi. Tahminlere göre bugün ilerleyen saatlerde yağmur olacak ve yağmur yarışa denk gelebilir.

Hava sıcaklığının 24 derece civarında olması bekleniyor.


Yorumlar

  1. sedat ahmet avatarı

    yahu hamiltonun yağmurda iyi yarıstığını bilmez gibi adam 2007 de çinde gördük diyor.ne oldu çin de bi anlatsana bana??bir sürüde + veriliyo bu yoruma hayret valla.

  2. levent karadol avatarı
    levent karadol

    bide yağmur yağarsa fisiko için ferrarideki ilk yarışındaçok iyi bildiği monzada puan alma şansına sahip ola bilir

  3. levent karadol avatarı
    levent karadol

    bide yağmur yağarsa fisiko için ferrarideki ilk yarışındaçok iyi bildiği monzada puan alma şansına sahip ola bilir

  4. Açıkcası tağmur gelmesi tahminimce en çok Brawn Gp yi etkiler , ben Hamiltonun yağmurda da yarışı kazanacağına inannıyorum ancak tabi bu Yağmurun sağı solu belli olmaz bi viraja götü girersin hop bariyerlerde bulabilirsin kendini ondan yağmurun yarışa heyecan katacağı kesin ancak yağmursuz olursada heyecan yine yüksek olacaktır… Çünkü Ferrari-Mclaren çekişmesini hepimiz özledik xD

  5. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    hava açık gibi

  6. levent karadol avatarı
    levent karadol

    inşallah yağarda harika bi yarış izleriz düki gp 2 yarışıda yağmurdan dolayı bi harikaydı eğer yağarsa ağır yakıt yüküyle başlayanlar avantajlı hale gele bilir özellikle yarış yağmurla başlayıp ilk on tur içinde kurursa ben bir tifuzi olarak malesef kova alır diyorum eğer hep kuru olursa kimi diyorum

  7. Oğuz ŞAHAN avatarı

    Yağmurda gerçek pilotlar filan çıkmaz. Artık geçin şu yağmurda gerçek pilotlar çıkar felsefesini. Yağmurda en iyi dengeye sahip araç ortaya çıkar. En iyi dengeye sahip aracıda pistteki istediğin bi pilota ver(Çaylaklar hariç) yağmurda iyi sonuçlar alır.

  8. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    2007 dede gerçek pilot ortaya çıköıştı çinde. bırak rkadaşım bu işleri gerçek pilot vs.sırf lewis i favori göstererek moral bulma/bozmaca oynuyorsun.4 tur önce yeterli farkı açamadan girsinde pite umarım kimi yi tebrik ederken görüüz.umarım kimi süppper bir start alır umarım en ufak bir sorun yaşamaz ve sutil bir sorun çıkarmaz ve en geç ikinci pitte geçip farkı 3 sn nin üstüne çıkartmadan harika br yarışla 2006 dan beri italyada kazanamayan ferrari ye zafer getirir ve herkez ama istinasız herkez çok sevinir.

  9. Valla Mclaren kazansında yağmurmu yağar artık kar mı yağar önemli değil.Yağmurda gerçek pilotlar ortaya çıkar.

  10. umarım yarışa yetişir yağmur. keyifli ve belirsiz bir yarış izleriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir