Formula1 ve Motor Sporlarından Kısa Kısa Haberler

yazar:

kategori:

Auto Motor und Sport’un haberine göre Renault, F1 takım patronu Flavio Briatore’yi son yaşananların ardından takımdna uzaklaştırabilir ve yerine Fransız Alain Prost gelebilir.

David Richard da Renault’a geçebilecek adaylar arasında gösteriliyor.

Toyota pilotu Jarno Trulli, geçtiğimiz aylarda İtalya’nın Abruzzo bölgesinde yaşanan deprem sonucu ortada kalan depremzedeler için düzenlenen kampanyada geliri 450 bin Avro’ya çıkardı.

Dün İtalya’da yapılan organizasyonda Trulli 300 bin Avro toplamayı başardı ve daha önce de toplanan paralar ile toplam miktar 450 bin Avroya çıkmış oldu.

Williams takımı gelecek sene için motor tedarikçisi arayışını sürdürüyor. Williams geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Toyota ile 2010’da da devam edeceklerini duyurmuş ancak bir kaç hafta önce bu anlaşmanın iptal edileceğini belirtmişti.

Williams’ın Renault ile görüşmeler yaptığı söyleniyordu ancak Auto Motor und Sport’a göre bu görüşmeler Renault’nun son ortaya çıkan skandalı nedeniyle etkilenebilir ve bu yüzden Williams takımı Mercedes-Benz’e yaklaşıyor.

NASCAR’da mücadele eden eski Formula 1 pilotu Juan Pablo Montoya, bu seneki yükselen performansını seride Chase mücadelesine kalarak devam ettirdi.

Montoya NASCAR’da Chase’e kalan ilk Amerikalı olmayan sürücü oldu. Kolombiyalı sürücü ilk Chase mücadelesini 19. sırada tamamladı.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    ''SPA FRANCORCHAMPS'' bu ismi lekelemeyin bari ….

  2. sedat ahmet avatarı

    KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS çok fazla yorum yapıyosun ve genelde eleştri alıyorsun ama yinede bazen güzel seylerde yazıyorsun tabı bu yazdıklarına kalben inanarak yazıyorsan sayı duyarım.sana (-) vermek bazıları için enter tuşuna basmak gibi olmuş,seni gördükleri yerde basıyolar sana 🙂

  3. KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS
    :))) :))) :)))

  4. KIMI THE KING OF SPA  FRANCORCHAMPS avatarı
    KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS

    tamam bitti senle uğraşmayacağım söz ama sende adil olacaksın birileriyle tartıştığım zaman sadece benim yorumları silmeyeceksin. ayrıca hiçbir mahsuru olmayan bazen yorum yapanlarla birşeyler yazışıyoruz onlarıda siliyorsun. adil ol yeter. sana reklam bulacağım söz…zeytin dalı uzatıyorum sana…emeğe saygı harika bir siten var. bana göre şu an türkiyenin açık ara bir numarası. yanlış anlama ama senin yorum yapman doğru değil…bak ister istemez birileriyle tartışıyorsun. sonra geçiş üstünlüğünü kullanıyorsun. benim gibi 10 tanesiyle dalaşsan iş yapamazsın. bence farklı bir nickle kendini belli etmeden yorum yap. kardeşini bir kere dinle lütfen. seni Allah için seviyorum. hayırlı iftarlar…üzdüğüm için tekrar tekrar özür dilerim.

  5. süper :)))
    diyorum abdulah çelik'e ne oldu böyle diye:)))

  6. işte senin gibilerde bu şekilde adını değiştirerek benim gibi olduğunu sanırlar ve insanlarda bunu yerler sanıyorsun öyle mi? yazık

  7. Abdullah Çelik avatarı
    Abdullah Çelik

    nasıl yetiştirmişim ferni girl ü. çok yaklaşmayın tırmıklar. pardon yani yorum siler. kendisinin aramızdaki lakalbı eraser…

  8. bu adam böyle arkadaşlar eleştrince fişinizi çekiyor. çok konuşma power pasif kullanıcı olacaksın sonra da doğru yaklaşımlar değil bunu tartışıyorsak içinden çıkamayız zaten. Orda anlatılmak istenen "memnun değilseniz girmek takip etmek zorunda değilsiniz " gibi birşey

  9. Abdullah Çelik avatarı
    Abdullah Çelik

    beğenmiyorsanız defolun gidin. burası benim sitem benim borum öter. sıpa kimi seni bir daha idam edeceğim. kimse beni eleştiremez. hayt huyt kiyaaaah(bu karate hareketinin sesiydi) yakarım yıkarım ezerim geçerim. kimi sıpa seni her zaman silerim. en büyük bmw…yani büyük bmw…eh olmadı orta karar bmw…tamam tamam büyük değil ama en kötüde değil.

  10. sorun devam ediyor çünkü "gidin daha da gelmeyin" çok doğru bir yaklaşım değil.

  11. şikayetiniz üzerine rahatsızlık veren yeri kesip eleştiri kısmını bıraktım ve o kısım gittiği için sizin mesajınızı kaldırdım.Sorun hala devam mı ediyor?Evet sorun haberle ilgisi olmayan bir şeyin tartışılıyor olması ve tutumun ısrarla sürdürülüyor olması

  12. KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS avatarı
    KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS

    çok konuşma power pasif kullanıcı olacaksın sonra

  13. benim mesajımda kötü birşey yoktu sildiniz ancak McLAREN TEAM'in yorumunu sadece kırptınız. adil davranmıyorsunuz.

  14. Kişilere hakaret içeren mesajlar kaldırılmıştır ! Lütfen kişisel saldırılardan kaçınarak devam edelim.

  15. KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS avatarı
    KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS

    türkiye sizinle gurur duyuyor…

  16. teşekür edeceğinize şu uslubunuza bakın başka yerde varsa gidin daha da gelmeyin..

  17. Renault takımı bu olanlar yüzünden şampiyonadan ihraç veya belli bir süre F1 e katılamama gibi bir ceza alırsa kaybeden F1 olur.Piquet gibi yeteneksizi bu takımda yarıştıran Briatore ye bunun hesabı sorulmalı.

  18. yalan ve dolanla, iftira ve küfür ile ve haksızlık ile hiç bir zaman işim olmaz. herkes kimin ne olduğunu biliyor.

  19. KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS avatarı
    KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS

    eyvah affet beni abdullah bey sakın pasif kullanıcı haline getirme beni…bu adam böyle arkadaşlar eleştrince fişinizi çekiyor.

  20. okurlarınızı eleştireceğinize haberlerinizin altına kaynak koyun.

  21. David Richards F1'de yer alan ve ayrıca motor sporlarındaki en düzgün insandır. Oldukça bilgili ve tecrübeli olduğunu düşünmekteyim. Aslında Prodrive projesini engellemeyecekse ve aston Martin'in yönetiminde açık yaratmayacaksa Renault F1'i güzel yönetecektir. Prost kendi takımını tam yönetememişti, mükemmel bir pilot olmasına rağmen bu iş pilotluğa benzemez.

    Williams hiç korkmadan Renault motorunu kullanabilir. Singapur olayı daha önce dediğim gibi gözünü hırs bürümüş takım patronu ve gaflete düşmüş yarış pilotuyla ilgili. Bu iş için tüm Mecachrome ve Renault-Nissan camiası suçlanamaz.

  22. işte yanıldın KIMI aşığı arkadaş.. bu haberlerden sadece montoyalı olanı autosportta var gerisi yok 🙂 ne yapmaya çalıştığının farkındayım ama bence yanlış yapıyorsun, sonra böyle olabilir 🙂

  23. KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS avatarı
    KIMI THE KING OF SPA FRANCORCHAMPS

    bu haberlerin hepsi autosportta var. ingilizce bilenler beklemeden oradan okuyabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir