Brawn "Pilotlar Arasındaki Mücadele Son Yarışa Kadar Sürecek"

yazar:

kategori:

Brawn “Harika bir hafta sonuydu. Bunun hayati olduğunu söyleyemeyiz çünkü hâlâ 4 yarış ve 40 puan var ve gidilecek uzun bir yol var. Ancak harika bir sonuçtu.”

“Gerçekti, yeniden gençleşme değildi ancak son 4 yarış öncesinde takım için büyük moral oldu.”

“Daha önce son 4 yarışta bize ve Red Bull’a uyan pistler olacağını söylemiştim. Singapur için büyük güncellememiz olacak bu yüzden şu anda umduğumuz gibi iyi pozisyondayız.” dedi.

Brawn, Red Bull’un şampiyonluk mücadelesinden erken düşmesi halinde pilotlarının mücadelesinin son yarışa kadar süreceğini söyledi.

Brawn “Şampiyonayı kontrol etme girişimi başarısızlıkla sonuçlanır. Birisinin kazanma şansı matematiksel olarak imkansız olana kadar kimseye öncelik tanımayacağımızı söyledik ve bu mücadelenin son yarışa kadar gideceğini düşünüyorum.”

“Şu anda tabloda her şey açık. Yıllarca işbirliği yaptılar ve hâlâ işbirliğine devam ediyorlar. Bilgilerini paylaşıyorlar, mühendisler iyi arkadaşlar ve birbirlerini yenmeye çalışıyorlar ve bu sağlıklı bir mücadele içerisinde oluyor, bunun devam etmesini sağlamalıyız.” dedi.

Brawn ayrıca her iki pilotunun son 4 yarışa farklı yaklaşımla gideceğini söyledi.

Brawn “Rubens’in kaybedecek bir şeyi yok. Jenson ise kaybedebilecek olan. Bu yüzden Rubens biraz daha agresif olmayı tercih edebilir, Jenson ise puan kazanmayı düşünebilir. Bu durumda doğal olan da budur.” dedi.


Yorumlar

  1. rubensin brezilyada finis gorme orani cok dusuk yanilmiyorsam, kendi ulkesinde bir talihsizligi var, o yuzden 4 degil 3 yaris uzerinden hesap yapilabilir =)

  2. özay erdem avatarı

    rubensi destekliyorum;valencia dan beri=)

  3. fad_ moment avatarı

    peki o zaman ispanya'da rubens'e yapılan neydi? bunlar hikaye şimdi bal gibi button şampiyon olacak. ingiliz takımından ingiliz şamp. çıkması lazım değil mi…?

  4. Brawn inş bariçelloya ferrari yıllarındaki gibi haksızlık yapmazsın imş yaşlı kurt şampiyon olurda herkes görür ezilmiş bir pilot takım emirleriyle şampiyonlupa ulaşır inş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir